Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Binocular Bino viewer Omegon 1.25" Mărește imaginea

Binocular Bino viewer Omegon 1.25"

Vizualizare relaxată și spațială – Ideal pentru observații planetare și lunare

Detalii

33077

Disponibilitate: In stoc

930,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Vizualizare relaxată și spațială – Ideal pentru observații planetare și lunare

Cu ajutorul acestui accesoriu binocular vă transformați telescopul într-un binoclu. Acum puteți privi foarte relaxat fără să fiți nevoiți să închideți un ochi. Nu numai că nu obosiți așa repede, veți avea și o viziune spațială mai bună la observațiile planetare și lunare. Pe lângă toate acestea, imaginea va apărea mai luminoasă și mai mare din motive ce tin de fiziologie. Chiar și observatorii de planete cu experiență descoperă detalii noi!

Orientarea imaginii nu se schimbă după montarea accesoriului binocular. În caz că folosiți o prismă Amici în vederea obținerii unei imagini planetare sau lunare corect orientate orizontal și vertical, orientarea imaginii va rămâne neschimbată chiar și după montarea accesoriului binocular.

Pentru folosirea unui accesoriu binocular, veți avea nevoie de două oculare cu acelasi sitem constructiv și distanță focală. Ambele ieșiri ale accesoriului binocular au câte un inel de focalizare.

Accesoriul binocular vă oferă posibilitatea de a observa cu amândoi ochi. Totuși, aceste instrumente au fost concepute în special pentru obiectele mai luminoase, cum ar fi planetele, Luna și obiectele luminoase Deep-Sky. În cazul obiectelor ceresti mai slabe este recomandată metoda veche de a observa cu un singur ochi. Obiectele luminoase în schimb se arată fascinant prin acesta.

Greutate 600 g
Diametru conexiune 1,25”
Distanță de vizualizare 55 - 75 mm
Acoperire antireflex Multiplă
Geantă de protecţie da
Culoare negru
Conexiune spre ocular 1.25"
Clemă inelară da
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.