Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Microscop digital Opticon Bionic Max Resigilat Mărește imaginea

Microscop digital Opticon Bionic Max Resigilat

Un microscop modern pentru utilizatorii amatori dar si avansati.

Detalii

XSP-44XT d

Disponibilitate: In stoc

499,00 lei

Preț redus!

-135,00 lei

634,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Microscopul este echipat cu un aparat de fotografiat digital, care vă permite să afișați imaginea vizualizata pe ecranul computerului. Software-ul inclus vă permite să realizați atat fotografii și înregistrări video cat și procesarea lor digitală. Pe baza materialului colectat puteti pregăti de exemplu o prezentare multimedia.

Microscopul oferă o gamă de mărire de 40x-1024x. Echipamentul standard include: două oculare interschimbabile  de 10x si 16x ce ofera un camp vizual mare, lentilă Barlow 1.6x, clema metalica, cu 3 obiective de 4x, 10x și 40x. Elementele optice asigura imagini clare si pline de costrast. Instrumentul este compatibil cu ocularele și lentilele de microscop standard, ceea ce permite extinderea accesoriilor.

Corpul și partile cele mai importante ale dispozitivelor mecanice sunt fabricate din metal. Opticon Bionic MAX este un instrument pentru utilizare intelungata, conceput pentru mii de ore de muncă, de studiu sau invatare prin joaca. Microscopul permite reglarea intensitatii luminoase. Microscopul si accesoriile sunt livrate intr-o geanta solida, ce asigura depozitarea si transportul in siguranta a tutror componentelor.

Numai acum veți primi gratuit un DVD complet fascinant ce contribuie la dezvoltarea imaginației și care arată cât de neobișnuita este lumea microorganismelor, un set de filme, fiecare fiind realizat printr-un microscop de laborator profesional. În plus față de această galerie extraordinară de peste 130 de imagini de înaltă rezoluție, care arata cele mai mici detalii ale multor organisme, veti invata să faceti pregătirile pentru a vedea si dumneavoastra toate acestea, sunt informații despre celulele vegetale sau alte forme de acvatice și multe altele.

Iluminare da (LED)
Tip obiectiv 4x, 10x, 40x
Interfață cameră USB
Tip baterie 2xAAA

Suport clienți

Luni-Vineri 8:00-16:00

Telefon:0363401682 0765358027 0725544655 0745015673

Contactați echipa noastră!
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.