Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Binoclu Teleskop Service 20x80 triplet Mărește imaginea

Binoclu Teleskop Service 20x80 triplet

Acest bincolu de dimensiuni mari 20x80 Triplet impune noi standarde pentru această categorie de binocluri. 

Detalii

4587

Disponibilitate: În 4-8 zile

1 050,00 lei

Acest bincolu de dimensiuni mari 20x80 Triplet impune noi standarde pentru această categorie de binocluri. Este un binoclu robust performant pentru iubitorii de natură pretenţioşi şi de asemenea un binoclu excelent pentru astronomie. Binoclul este o îmbunătăţire a binoclului simplu 20x80, având o optică şi o performanţă mecanică mai bună.

Utilizare şi montare:
Binoclul are o greutate mai redusă cu 2.4 kg şi poate fi purtat de un trepied foto bun. Adaptorul foto integrat uşurează montarea astfel încât nu mai este nevoie de alte piese suplimentare. Astfel observaţiile în natură se fac la un nivel foarte ridicat sau de asemenea observaţiile astronomice se pot face fără probleme. Puterea de mărire de 20 de ori permite deja o rezoluţie mare. Totuşi imaginea este încă luminoasă datorită deschiderii mari şi bineînţeles a acoperirii antireflex multiple.

Calitatea imaginii este îmbunătăţită datorită obiectivului triplet:
Obiectivele de binoclu obişnuite sunt formate din două lentile. Noile obiective cu trei lentile permit o corectură mult mai bună a imaginii. Această tehnologie este aplicată şi la telescoape şi permite o calitate înaltă a imaginii fără utilizarea costisitoarei sticle ED. Calitatea îmbunătăţită poate fi observată în timpul observaţiilor.

Planeitatea câmpului vizual este îmbunătăţită – Câmpul vizual este relativ plan. Nu este observabilă niciun fel de bombare a acestuia.
Aberaţii cromatice reduse – în special la obiectele cu contrast mare unde aberaţia cromatică albastră este foarte scăzută, contrastul este îmbunătăţit.
Claritatea la margini îmbunătăţită – Chiar şi la marginea câmpului vizual imaginea rămâne clară şi stelele sunt distorsionate foarte puţin.

Acoperirea antireflex multiplă:
La ce folos cel mai bun obiectiv, dacă imaginea este slabă şi cu contrast scăzut. Noi folosim cea mai bună acoperire antireflex pe care o poate oferi furnizorul. Banda de acoperire antireflex multiplă este aplicată pe fiecare suprafașă sticlă/aer. Aceasta oferă o imagine cu contrast ridicat şi cu luminozitate mare, nu doar o simplă acoperire antireflex. Acest lucru poate face diferenţa între a recunoaşte un obiect şi a-l trece cu vederea.

Suportul central şi avantajele sale:
Partea din faţă a binoclului cu obiectivele este conectată printr-o tijă metalică cu partea din spate asigurând o stabilitate mai mare. Pericolul de imagine dublă este redus. Montura pentru adaptorul foto este suplimentară. Deoarece adaptorul pentru stativ poate culisa exact în centrul de greutate al instrumentului, binoclul este mereu în echilibru. Astfel poziţionare se face mult mai uşor.

Geanta de transport:
Geanta de transport rezistentă echipată cu curea de umăr protejează binoclul în timpul transportului.  

Greutate 2400 g
Putere de mărire 20x
Diametru lentilă frontală 80mm
Pupilă de ieşire 4 mm
Tip prisme Prisme porro
Sistem de focalizare Focalizare centrală (Angrenaj central)
Geantă de protecţie da
Câmp vizual real 3,2 grade
Câmp vizual la 1.000 m 56 m
Intensitate luminoasă 16
Factor de întunecare 40
Filet de fixare pe trepied da
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.