Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Binoclu Prooptic 8x21 Mărește imaginea

Binoclu Prooptic 8x21

Binoclul Prooptic 8x21 este unul practic si solid, cu o calitate buna a constructiei si caracteristici optice performante.

Detalii

OPL017

Disponibilitate: In stoc

80,00 lei

Binoclul Prooptic 8x21 este in special recomandat turistilor, celor ce observa natura, si participantilor la jocuri militare. Este perfect pentru observarea evenimentelor sportive si concertelor. 

Puterea de marire de 8x si obiectivul principal de 21mm sunt standarde, ceea ce garanteaza ca echipamentul va fi util in orice conditii de observatii si va va oferi imagini luminoase, clare si pline de contrast. Suprafetele optice sunt acoperite cu fluorura de magneziu ce creste factorul de transmisie a luminii si garanteaza imagini in culori naturale. Acoperirea multistrat impiedica reflexiile interne nedorite, tipice pentru binoclurile din clasa inferioara.

In partea centrala a binoclului se afla prismele de tip German Schmidt-Pechan. Astfel este asigurat un camp vizual mare, mentinandu-se dimensiunile reduse. Binoclul incape in buzunarul de la piept, in rucsac, fiind intotdeauna la indemana cand apare ceva interesant. Focalizarea este centrala, ea se face extrem de rapid. Binoclul permite reglarea dioptriei.

Corpul usor si durabil este din aluminiu imracat intr-un strat de cauciuc protector. Acesta previne deteriorarea binoclului, absoarbe socurile si garanteaza o prindere sigura.

In setul inclus gasiti o husa protectoare ce poate fi prinsa la brau, si o curea de sustinere.

Greutate 300g
Putere de mărire 8x
Diametru lentilă frontală 21 mm
Pupilă de ieşire 2,6 mm
Tip prisme Prisme roof
Geantă de protecţie da
Câmp vizual la 1.000 m 131 m
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.