Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Binoclu ZEISS Conquest HD 10x32 Mărește imaginea

Binoclu ZEISS Conquest HD 10x32

Bucurați-vă până la crepuscul de o experiență de privire impresionantă. 

Detalii

25199

Disponibilitate: În 5-8 zile

3 910,00 lei

Descoperiți o nouă clasă. Observați într-o culoare deosebit de neutră și clară. Bucurați-vă până la crepuscul de o experiență de privire impresionantă. Simțiți ergonomia perfectă datorită căreia puteți observa confortabil. Învățați să apreciați dimensiunile compacte și greutatea redusă a acestui binoclu versatil cu ajutorul căruia puteți explora natura cu ușurință. Binoclul CONQUEST HD este cel mai bine echipat pentru a explora noi aventuri.

Caracteristici

Sistem de lentile HD

Observați natura în rezoluție High Definition. Deoarace noul sistem de lentile HD garantează, datorită redării neutre și clare a imaginii, o experiență de observare care impune noi standarde pentru această categorie. Acoperirea antireflex multiplă dovedită Carl ZEISS T* asigură la binoclul CONQUEST HD o transmisie a luminii de peste 90% - condiție optimă pentru observații impresionante în crepuscul.

Compact și ușor

Dimensiuni compacte și greutate redusă - binoclul CONQUEST HD niciun alt binoclu din aceeași clasă nu combină aceste cerințe atât de perfect. Carcasa este compactă datorită designului suplu.. Construcția robustă protejează binoclul pe interior. Iar aluminiul de calitate superioară face ca binoclul CONQUEST HD să fie un însoțitor confortabil și ușor.

Made in Germany

O revoluție în design, ergonomie și optică Un binoclu perfect versatil "Made in Germany“, care îmbină calitatea ZEISS cu tehnologia de vârf. Formele speciale pentru priză și rotița mare de focalizare ușurează mânuirea acestuia. Și asta la un raport preț-performanță extraordinar. Binoclul CONQUEST HD  reprezintă intrarea fără compromisuri în clasa premium Carl ZEISS.

Cel mai mare câmp vizual

Bucurați-vă de observații îndelungate fără disconfort. .

Înveliș pentru lentile inovativ

Bucurați-vă de o calitate fascinantă a imaginii pe orice vreme. Învelișul LotuTec® asigură că apa se scurge imediat de pe lentile iar murdăria se poate îndepărta imediat și ușor.

Precis chiar și la o distanță minimă de obsevare

În cazul observațiilor la distanțe minime vă puteți baza pe cea mai înaltă precizie. Asta pentru că noul CONQUEST HD își păstrează atuurile chiar și la o distanță minimă de observare. Indiferent dacă observați păsări, insecte sau fluturi la o distanță minmă: cu noul CONQUEST HD recunoașteți toate detaliile cu o imagine impresionant de neutră și clară.

Ergonomie optimă

Privirea confortabilă nu depinde doar de optica binoclurilor. Hotărâtoare este și ergonomia - și aici CONQUEST HD  convinge cu designul său modern. Astfel focalizarea confortabilă cu rotița mare de focalizare vă permite, chiar și cu mănuși, o priză ușoară, optimă și o focalizare precisă. Cupele de cauciuc sunt și ele ergonomice. Ușor lărgite se așează optim și spores astfel confortul la privire.

Robust și precis

Binoclul CONQUEST HD nu este numai deosebit de ușor ci și extrem de robust. Carcasa este fabricată din aluminiu de calitate superioară. Astfel interiorul este protejat optim de condiții nefavorabile iar precizia sistemului de lentile HD este permanent asigurată. Binoclul CONQUEST HD va fi mereu un însoțitor de nădejde pregătit pentru orice operațiune dificilă.

Greutate 630 g
Distanță de vizualizare 16 mm
Acoperire antireflex fazica, completa, multipla
Putere de mărire 10x
Diametru lentilă frontală 32 mm
Pupilă de ieşire 3,2 mm
Tip prisme Prisme roof
Material sticlă Sticlă ED
Cupe ocular pliabil
Distanţă interpupilară 57-74 mm
Sistem de focalizare Focalizare centrală
Geantă de protecţie da
Câmp vizual real 68 grade
Câmp vizual la 1.000 m 118 m
Limita de focalizare în apropiere 1,5 m
Intensitate luminoasă 10,2
Factor de întunecare 17,9
Culoare negru
Lungime 132 mm
Rezistent la stropire da
Compensare dioptrii +/-4
Lățime 118 mm

Suport clienți

Luni-Vineri 8:00-16:00

Telefon:0363401682 0765358027 0725544655 0745015673

Contactați echipa noastră!
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.