Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Binoclu Celestron UpClose Roof 16x32 G2 Mărește imaginea

Binoclu Celestron UpClose Roof 16x32 G2

Mic şi la îndemână!


Detalii

52139

Disponibilitate: În stoc

190,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Mic şi la îndemână!

Destul de mic pentru a încăpea în buzunarul de la geacă, rucsac sau torpedo – şi în funcţie de împrejurări mereu la îndemână. Acesta este binoclul Upclose cu prisme roof. Binoclurile Upclose au ceva de oferit pentru toată lumea, fie că este vorba de activităţi sportive, concediu, observarea naturii, a animalelor sau de multe alte activităţi. Acestea sunt disponibile în diferite mărimi iar preţurile sunt extrem de accesibile.

Modelele UpClose sunt acoperite cu un strat de cauciuc pentru protecţie şi sunt uşor de utilizat. Sunt acoperite complet cu un strat antireflex pentru imagini clare şi cu contrast ridicat.

Un binoclu clasic!

De la observaţii în natură la urmărirea curselor auto, binoclul UpClose vă va îndeplini cele mai mari aşteptări. Seria Upclose la un preţ foarte avantajos cuprinde 5 binocluri de dimensiuni mari cu prisme Porro printre care şi un model Zoom. Trăsăturile specifice binoclurilor UpClose Porro sunt robusteţea şi butonul central de focalizare pentru o focalizare fină şi precisă şi reglarea dioptriilor la ocularul drept pentru o ajustare precisă a acuităţii vizuale diferite a ambilor ochi. Modelul Zoom are un mâner pentru zoom uşor de folosit pentru o reglare rapidă şi precisă. Suprafaţa din cauciuc cu forme pentru degete şi logo-ul în relief garatează o prindere comodă, fără alunecare.

Foarte important: binoclurile Up-Close cu o optică de înaltă calitate şi prismele BK-7 vă oferă dumneavoastră şi familiei dumneavoastră o imagine clară şi luminoasă pentru activităţile în aer liber cum ar fi sportul, drumeţiile, observaţiile ornitologice, a animalelor sălbatice, dar şi la concerte şi la teatre şi la multe altele. Binoclurile UpClose sunt o alegere bună în cazul în care căutaţi un binoclu ieftin de care să vă bucuraţi mult timp.

Înălţime 55 mm
Greutate 369 g
Lăţime 91 mm
Distanță de vizualizare 10 mm
Acoperire antireflex Multiplă
Putere de mărire 16x
Diametru lentilă frontală 32 mm
Pupilă de ieşire 2 mm
Tip prisme Prisme roof
Material sticlă BK7
Cupe ocular pliabil
Distanţă interpupilară 58–72 mm
Sistem de focalizare Focalizare centrală
Geantă de protecţie da
Câmp vizual real 3,5 grade
Câmp vizual la 1.000 m 62 m
Limita de focalizare în apropiere 8m
Intensitate luminoasă 4
Factor de întunecare 22,5
Culoare negru
Lungime 142 mm
Oculare pentru purtători de ochelari da
Rezistent la stropire da

Suport clienți

Luni-Vineri 8:00-16:00

Telefon:0363401682 0765358027 0725544655 0745015673

Contactați echipa noastră!
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.