Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Camera Celestron NexImage Solar System Imager Mărește imaginea

Camera Celestron NexImage Solar System Imager

Camera CMOS Celestron pentru fotografie lunară și planetară.

Detalii

93709

Disponibilitate: În 5 - 8 zile

640,00 lei

Celestron oferă o mare varietate de camere foto astronomice de calitate, accesibile și ușor de folosit. Aveți un nou telescop și ați obsevat planetele Saturn și Jupiter. Acum sunteți pregătiți să treceți la următoarea etapă și să le fotografiați. Dar de unde începeți? Celestron NexImage Solar System Imager este soluția perfectă.

NexImage este o cameră foto color care înlocuiește ocularul de 1,25" al telescopului și se conectează cu un PC prin USB 2. Senzorul CMOS cu rezoluția de 1280x720 oferă imagini de o rezoluție înaltă ale Lunii, și suficientă pentru a oferi detalii ale planetelor Jupiter și Saturn. Pachetul NexImage include tot ce aveți nevoie pentru început, inclusiv soft-ul ușor de folosit de la Celestron. Programele iCap și Registax sunt aceleași soft-uri incluse și cu camerele astronomice Celestron mai scumpe.

Doar îndreptați telescopul către Lună sau către o planetă și înregistrați un scurt fișier video. Programul dedicat analizează fiecare cadru, le înlătură pe cele neclare, și le aliniază perfect pe cele păstrate(doar pentru sistemul de operare Windows). Rezultatul este o imagine clară și luminoasă cu multe detalii și culori. Camera NexImage este ideală pentru începutul în astrofotografie mai ales dacă locuiți într-o zonă cu poluare luminoasă redusă. Dacă vedeți planeta pe cer, o puteți fotografia cu NexImage !

Tip Cameră cmos
Greutate 100 g
Diametru conexiune 1,25”
Rezoluție imagine 1280 x 720
Tip senzor Cip CMOS
Megapixel 1
Interfețe USB 2.0
Dimensiune chip 3.86 mm x 2.18 mm
Adâncime bit 10
Imagini pe secundă 30
Dimensiune pixel 3.0
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.