Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Carte Digital SLR Astrophotography Mărește imaginea

Carte Digital SLR Astrophotography

Acum este mai usor decat oricand sa fotografiati cerul instelat!

Detalii

15196

Disponibilitate: În 4-8 zile

198,00 lei

In ultimii ani, camerele foto DSLR au patruns masiv in lumea astrofotografiei. Acestea sunt compacte, portabile si flexibile; se pot adapta la o multime de obiective, si chiar telescoape. In acest ghid concis expertul fotograf Michael Covington va arata metodele simple, de baza ce va vor permite sa incepeti primii pasi in domeniul astrofotografiei. El face referire la o gama larga de echipamente fotografice, proiecte simple si avansate, consideratii tehnice si tehnici de procesare a imaginilor. 

Spre deosebire de alte carti de astrofotografie, aceasta se refera mai ales la camerele foto DSLR, si nu la camere astronomice CCD, sau SLR pe film. Acest ghid este ideal pentru astrofotografii care doresc sa-si dezvolte capacitatile, utilizand camere foto DSLR; sau ca introducere pentru primii pasi in domeniul astrofotografiei.

  • Prima carte dedicata astrofotografiei cu aparate foto DSLR, un domeniu ce creste rapid in astronomia pentru amatori
  • Acopera elementele de baza si introductive, fara sa intre prea mult in detalii
  • Exemplele includ cele mai utilizate tipuri de camere foto, dar cele mai multe sfaturi sunt pentru cele DSLR


Continut:

Partea I. Baza: 1. Revolutia DSLR; 2. Principalele dificultati tehnice; 3. Instructiuni de utilizare de baza; 4. Patru proiecte simple; 5. Conectarea camerei foto la telescop; Partea II. Camere foto, obiective si telescoape: 6. Despre reductoarele de focala; 7. Obiective pentru fotografia pe spatele telescopului; 8. Focalizarea; 9. Urmarirea stelelor; 10. Alimentarea si controlul camerei pe teren; 11. Senzorii si performantele lor; Partea III. Procesarea digitala a imaginii: 12. Caracteristici generale ale procesarii imaginii; 13. Principiile imaginii digitale; 14. Tehnicile specifice in astronomie; Apendice: A. Astrofotografia cu camere foto non DSLR; B. Captarea de imagini cu webcam. Greutate 520 g
Autor Michael A. Covington
Limba Engleză
Număr pagini 234
Număr fotografii și ilustrații 140
Format 24,6x18,9cm
Data publicării Noiembrie 2007
Editie editia a 3-a
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.