Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Căutător TS 8x50 negru Mărește imaginea

Căutător TS 8x50 negru

Acest cautator este echipat cu un obiectiv din doua lentile care ofera o imagine buna a stelelor pe intreg campul vizual.

Detalii

4582

Disponibilitate: În stoc

236,00 lei

Acest cautator este echipat cu un obiectiv din doua lentile care ofera o imagine buna a stelelor pe intreg campul vizual. Aceasta inseamna stele mici foarte bine focalizate. Aveti posibilitatea sa observati chiar si nebuloase pe care sa le fixati apoi in telescop cu mare precizie.

Obiectivul si ocularul au acoperire antireflex completa si multipla - imagini mai luminoase:

Performanta de redare a imaginii este exemplara, imaginea este luminoasa si cu un contrast ridicat datorita stratului de acoperire antireflex. Ciar si obiectele slabe ca intensitate luminoasa sunt vizibile datorita claritatii mari a imaginii, cautatorul functionand de fapt ca un mic telescop.

Suportul inovativ:

Impreuna cu cautatorul la livrare este inclus si un suport inovativ. Cautatorul se aliniaza cu ajutorul a doua surube de reglaj si a unui arc ce opune forta acestora. Asfel alinierea cu telescopul principal poate fi realizata in cateva secunde. Suportul cautatorului poate fi fixat in orice baza standard a telescoapelor Vixen, Celestron, GSO, Skywatcher, .... .

Diametru obiectiv 50 mm
Putere de mărire 8x
Câmp vizual aparent 45 grade
Câmp vizual real 5,6 grade
Suport căutător inclus da
Reticul da
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.