Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Filtru O III bandă îngustă 8,5nm CCD Baader 2" Mărește imaginea

Filtru O III bandă îngustă 8,5nm CCD Baader 2"

Filtrele Baader de bandă îngustă 8,5nm CCD, sunt proiectate să ofere un contrast ridicat obiectelor deepsky în lungimile de undă H-beta și oxygen III.

Detalii

2458436

Disponibilitate: În 5 - 8 zile

790,00 lei

Lățimile de bandă foarte înguste au o transmisie a luminii foarte ridicată, în același timp înlăturând complet atât poluarea  luminoasă cât și lungimile de undă mai lungi. Calitatea optică a filtrelor de bandă îngustă garantează detalii și contrast ridicat. Fiecare substrat este șlefuit optic în plan paralel pentru a da aceeași lungime de undă pe toată suprafața sa. Tipul special de șlefuire de la Baader face diferența dintre aceste filtre și cele de calitate optică mai scăzută folosită de alți producători de filtre astronomice.

De asemenea, straturile filtrante aplicate pe sticlă au fost special gândite pentru a elimina relexiile deranjante prezente în alte filtre mai ieftine. Pentru a obține această performanță, a fost nevoie de o atentă distribuire a straturilor pe sticla optică și multe alte teste. Straturile antireflex sunt destinate să prevină halourile de lumină și să nu inducă deformări fizice și optice. Ele sunt sunt astfel aplicate, încât ele nu se vor degrada la o folosință sau o curățare normală. Fiecare filtru este tratat individual, marginile acestuia sunt protejate împotriva pătrunderii umezelii astfel că vă puteți bucura pentru mult timp de calitățile acestuia.

Tip Filtre de bandă îngustă
Diametru conexiune 2"
Tip filtru O-III
Material cadru de montare Aluminiu
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.