Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Filtru Lumicon Deep Sky 1.25" Mărește imaginea

Filtru Lumicon Deep Sky 1.25"

Cele mai bune filtre impotriva poluarii luminoase care exista in prezent pe piata.

Detalii

6738

Disponibilitate: În stoc

880,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Filtrul Lumicon Deep-Sky este considerat a fi printre cele mai bune filtre impotriva poluarii luminoase care exista in prezent pe piata. Acesta blocheaza lungimi de unda specifice becurilor utilizate in iluminatul public si al tuburilor de neon, permitand trecerea luminii din restul spectrului. Filtrul poate fi utilizat cu succes atat pentru observatii vizuale cat si pentru astrofotografie.

Vizual filtrul isi dovedeste performantele mai ales pe un cer cu o poluare luminoasa evidenta. Astfel este posibila observarea in conditii vitrege a unor obiecte slabe ca intensitate luminoasa cum ar fi galaxii sau nebuloase prin imbunatatirea contrastului acestora in raport cu fundalul cerului.
In astrofotografie filtrul ofera posibilitatea de obtinere a unor rezultate foarte bune si pe un cer afectat de poluare luminoasa. De multe ori rezultatele sunt comparabile cu cele obtinute pe un cer cu conditii bune de observare.

Controlul foarte strict al calitatii si standardele extrem de ridicate in productie confera filtrului Deep-Sky Lumicon o pozitie fruntasa intre filtrele Deep-Sky. Fiecare filtru Lumicon este testat individual si ii este stabilit procentul de transmisie a fiecarei lungimi de unda.

Tip filtru Bandă largă
Material cadru de montare Aluminiu
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.