Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Filtru UHC Premium TS 1.25" Mărește imaginea

Filtru UHC Premium TS 1.25"

Filtrul TS UHC Premium ofera posibilitatea de a imbunatatii contrastul imaginilor oferite de telescop.

Detalii

8699

Disponibilitate: În stoc

225,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Filtrul TS UHC Premium ofera posibilitatea de a imbunatatii contrastul imaginilor oferite de telescop.

Numeroasele lumini din orase influenteaza foarte mult perfomantele unui telescop in timpul observatiilor. Multe obiecte ceresti sunt acoperite  de poluarea luminoasa si devin astfel foarte greu vizibile. Cu ajutorul filtrului TS UHC poluarea luminoasa este complet eliminata iar contrastul in timpul observatiilor este imbunatatit semnificativ.

In conditii tipice de observare, din localitati, poate fi observat doar un numar scazut de obiecte chiar si cu telescoape mai mari. Teoretic pentru un instrument mare este posibil sa vada un numar mare de obiecte Deep-Sky dar conditiile de cer in care aceste obiecte pot fi observate se intalnesc din ce in ce mai rar din cauza dezvoltarii localitatiilor si a extinderii urbane. Filtrul TS UHC reuseste sa aduca multe din obiectele ceresti din nou in limita posibilitatilor instrumentului. In acelasi timp se imbunatateste si vizibilitatea detaliilor ce pot fi observate.

 Filtrul TS UHC Premium poate fi utilizat cu orice instrument care utilizeaza oculare standard de 1.25”. Cresterea contrastului devine evidenta pentru instrumente care au obiective incepand de la 70mm diametru.

Tip filtru UHC
Material cadru de montare Aluminiu
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.