Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

 Focuser Crayford TS 2" cu reductie 1:10 pentru refractoare Mărește imaginea

Focuser Crayford TS 2" cu reductie 1:10 pentru refractoare

Focuser stabil cu reductie 1:10 pentru refractoare

Detalii

1240

Disponibilitate: În 4-8 zile

778,00 lei

Focuserul Crayford de la TS este un focuser cu miscare pe rulment foarte stabil potrivit pentru cei care isi construiesc un refractor sau doresc sa-si imbunatateasca focuserul echipat pe telescopul refractor personal. Caracteristic pentru acest focuser este o miscare foarte uniforma in timpul reglarii.

Focuserul suporta o incarcare de aproximativ 2.5kg. Astfel pot fi atasate si camere foto sau accesorii cu greutate mai mare. Un surub de modificare a fortei de frecare aplicata mecanismului impiedica alunecarea tubului cand acesta este incarcat cu o greutate mai mare. Un alt surub fixeaza pozitia focuserului, lucru foarte util mai ales in astrofotografie.

Focuserul beneficiaza de un sistem de reductie 1:10. Cu ajutorul acestuia se poate obtine o precizie foarte ridicata a reglajului. O rotatie de doar 10° a butonului are ca rezultat o cursa a tubului de doar 0.038mm!

Focuserul Crayford are un diametru interior pe partea tubului optic de 72mm. Acesta se livreaza si impreuna cu un adaptor de la 72mm la 86mm diametru, potrivit pentru tuburile optice de dimensiuni mai mari. Cateva exemple de refractoare la care se potriveste acest focuser sunt refractoarele Skywatcher si Celestron de 80 si 90mm diametrul obiectivului.

Inaltimea focuserului Crayford este de 75.5mm masurat pentru adaptorul de 2”. Intervalul de reglare este unul foarte mare de pana la 74mm.

 

Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.