Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Microscop Bresser  Science TRM 301 Mărește imaginea

Microscop Bresser Science TRM 301

Bresser Science TRM-301 este un microscop optic trinocular de cea mai buna clasa: redare a imaginii excelenta, ergonomie buna, stabilitate ridicata si un design atractiv care-l face sa iasa in evidenta.

Detalii

5760100

Disponibilitate: În 5-8 zile

4 135,00 lei

Bresser Science TRM-301 este un microscop optic trinocular de cea mai buna clasa: redare a imaginii excelenta, ergonomie buna, stabilitate ridicata si un design atractiv care-l face sa iasa in evidenta. Ca microscop de laborator acesta are numeroaseposibilitati de utilizare in medicina, biologie, agricultura sau industrie. De asemenea este de recomandat pentru amatori ca " un microscop pe viata". 

O caracteristica deosebita a microscopului TRM-301 ce merita amintita este functia lui de iluminare Köhler. Prin intermediul acestui sistem optim de iluminare a obiectului care este deosebit de stralucitor, rece ( nu deterioreaza proba), uniform si fara reflexe, optica performanta a microscopului este utilizata la maxim. Acest tip de iluminara reprezinta acem standardul in cercetarea stiintifica si microfotografie. Sistemul de iluminare Köhler este reglabil prin intermediul unei diafragme de camp si a condensorului Abbe (apertura numerica 1,25; cu diafragma Iris) reglabil in inaltime si centrabil. 

Desigur microscopul TRM-301 dispune si de urmatoarea echipare tipica pentru um microscop de cea mai inalta calitate: stand cu miscare de translatie si scala nonius, sistem de focalizare coaxial ergonomic (reglajul fin obtine o miscare det 200 µm/rotatie), reglare continua a iluminarii, obiective plan-acromate (4x, 10x, 40x, 100x-imersie, cu reticul), oculare de camp larg 10x (inclinate la 30° ), tub foto, reglaj dioptrii si distanta interpupilara.

Greutate 8,8 kg
Putere de mărire 40x-1000x
Geantă de protecţie da
Culoare negru-alb
Tip constructiv trinocular
Iluminare Lumină incidentă
Tip lampa Halogen (6V/20W, reglabil, iluminare Köhlersche)
Tip obiectiv Acromat
Condensator Abbe (N.A. 1,25, reglabil în înălțime, centrabil)
Sursă de curent Adaptor rețea
Postură vizualizare 30° vedere înclinată, cap rotativ 360°
Focusare Acționare fină și rapidă
Masa specimene Masă X-Y (cu vernier)
Suport filtru da
Obturator câmp iluminat da
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.