Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Montura Celestron CGEM II GoTo Mărește imaginea

Montura Celestron CGEM II GoTo

Montura clasica CGEM de la Celestron are acum numeroase imbunatatiri ce o fac mult mai versatila.

Detalii

52274

Disponibilitate: In 5-8 zile

9 100,00 lei

Versiunea a doua a monturii are un trepied stabil, port USB, clema dubla pentru prindere sina prismatica tip Losmandy si Vixen, ergonomie si versiune soft imbunatatita! In rest nimic nu este schimbat, de-a lungul anilor - aceasta ramane o montura de baza pentru astrofotografie! Ea suporta telescoape cu apertura de pana la 11-inch (279mm).

Bineinteles, puteti monta tuburi de telescoape ale diferitilor producatori, sau refractoare de tip Newton de dimesiuni medii. Cele doua cleme de prindere se adreseaza celor doua formate de sine de prindere. Acestea au doua suruburi de mari dimensiuni ce pot fi utilizate usor chiar si cu manusi. Intrucat suruburile imping practic o placa care strange, sina tubului telescopului nu este afectata de zgarieturi.

Avantaje ale monturii CGEM II:

- picioarele trepiedului au gradatii ce va permit o memorare mai usoara a pozitiei verticale in functie de locul pentru observatii

- aliniere polara inclusa All-Star, pe orice stea. Acum nici nu mai este nevoie sa aveti in campul vizual Steaua Polara! Surubul pentru reglarea pe inaltime al monturii este de mari dimensiuni, fiind astfel usor de utilizat. Acesta este un avantaj important, intrucat axa pe altitudine se afla sub greutatea otpicii.

- baza de date cuprinzatoare, cu cele mai cunoscute obiecte deep sky, catalogate dupa nume si numar, stele duble, triple, si variabile, obiectele din sistemul solar

- sistem periodic de corectare al erorilor (PEC), permanent si programabil

- unitate de control manual LCD cu doua randuri, si 16 caractere si taste iluminate. Unitatea de control are port USB pentru o conexiune usoara la un PC. Actualizare soft atat a monturii cat si a unitatii de control.

- urmarire si dincolo de meridian, astfel ca astrofotografia nu trebuie intrerupta brusc.

Montura Celestron CGEM II se afla intre modelele AVX si CGX. Monturile AVX sunt in general recomandate incepatorilor, intrucat acestea au toate avantajele oferite de sistemul NexStar plus electronica, dar nu este proiectata pentru optica de mari dimensiuni. Montura CGX II indeplineste cele mai inalte cerinte pentru astrotografie chiar si cu echipament greu. Montura CGEM II reprezinta un echilibru perfect intre capacitate de incarcare, performanta si pret. Ea este cea mai buna solutie pentru astrofotograife.

Montura Ecuatorială
Control GoTo Da
Sursă de curent 12 V
Capacitate de încărcare 18 kg
Interfețe USB 2.0
Software NexStar
GPS optional
Procedura de aliniere Aliniere pe o stea, 2 stele, rapida, Ultima aliniere, Sistem Solar
Baza de date 40.000
Corecție PEC da
Actualizabil prin internet da
Tavă accesorii da
Lunetă polară nu
Material trepied oțel
Contragreutăți 1

Suport clienți

Luni-Vineri 8:00-16:00

Telefon:0363401682 0765358027 0725544655 0745015673

Contactați echipa noastră!
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.