Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Upgrade Kit Skywatcher NEQ-3 Pro SynScan GoTo Mărește imaginea

Upgrade Kit Skywatcher NEQ-3 Pro SynScan GoTo

Acest kit de echipare transformă montura dumneavoastră Skywatcher într-un instrument versatil GoTo

Detalii

11664

Disponibilitate: In 3-5 zile

1 770,00 lei

Acest kit de echipare transformă montura dumneavoastră Skywatcher într-un instrument versatil GoTo. Cu ajutorul unităţii de control SynScan exploraţi cerul într-un timp scurt chiar dacă sunteţi începător. Alegeţi obiectul dorit pe display-ul LCD, fie că este planetă, sau una din miile de galaxii, roiuri globulare sau nebuloase şi instrumentul se va îndrepta singur spre acea direcţie. Unitatea de control oferă acces la peste 42.900 de obiecte salvate (cataloagele complete M, NGC şi IC). În plus aveţi 25 de poziţii libere, pentru a vă salva propriile descoperiri şi a pentru a vă putea întoarce la ele oricând doriţi. Cu o precizie de 1 minut de arc aveţi aproape fiecare obiect de observare fixat în câmpul vizual. Pornirea se face cu o viteză de până la 3,4° (800x) pe secundă astfel încât nu este nevoie să aşteptaţi mult. Acest instrument este potrivit atât pentru amatori cât şi pentru profesionişti Datorită corectării prin software a PEC, o mare parte a erorii angrenajului melcat este eliminat, astfel încât să aveţi o imagine stabilă pentru astrofotografie. Un adaptor auto guider separat este disponibil. Viteza de ghidare se poate regla la 0,25x, 0,50x, 0,75x şi 1x. Puteţi corecta telescopul cu vitezele 2x, 8x, 16x, 32x, 64x, 400x, 500x, 600x şi 800x, astfel încât să puteţi explora şi liber cerul. Rezoluţia motorului are 0,144 secunde de arc. Alinierea iniţială necesară este posibilă, la fel ca la alte instrumente obişnuite, pe 1,2 sau 3 stele, ultima metodă oferind bineînţeles poziţia cea mai precisă.

Conţinut la livrare: motor DEC şi RA, unitate de control SynScan, cablul, uneltele necesare şi noua carcasă pentru motorul dumneavoastră. De asemenea veţi găsi şi instrucţiuni de instalare şi utilizare (în limba engleză), astfel încât să faceţi montarea rapid.

Proprietăţile ghidajului şi motorului:

 • precizia poziţionării: 1 minut de arc
 • motoare în trepte cu trepte de 1,8°
 • viteză până la 3,4° pe secundă
 • viteze de ghidare 0.25x, 0.50x, 0.75x, sau 1x
 • bază de date obiecte cu cataloage complete Messier, NGC şi IC
 • Periodic Error Correction
 • posibilitate de conectare la calculator
 • actualizări de software posibile pe internet


Livrarea kitului de upgrade conţine următoarele:

 • motor DEC şi RA
 • unitate de control SynScan
 • cablul şi uneltele necesare
 • cablu RS232 pentru actualizări de software
 • instrucţiuni în engleză


Vă rugăm să aveţi în vedere următoarele: Acest produs este un kit de upgrade fără montură. În plus aveţi nevoie de un adaptor la reţeaua de alimentare de 12V, care furnizează un curent de cel puţin 2 amperi. Suportul de baterii livrat la montura dumneavoastră nu poate oferi performanţa necesară. Sunt disponibile diferite kituri de upgrade pentru monturi Skywatcher diverse, vă rugăm asiguraţi-vă că alegeţi modelul potrivit.

Control GoTo Da
Culoare negru
Lungime 51 mm
Limba reprezentare engleză
Software Synscan
GPS optional
Procedura de aliniere 1, 2, sau 3 stele
Baza de date 42.900
Actualizabil prin internet da
Viteze motor 0,25; 0,5; 0,75; 4; 8; 32; 64; 400; 500; 600; 800
Precizie urmarire 60 secunde de arc
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.