Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Ocular TeleVue Delos 14mm 1,25" Mărește imaginea

Ocular TeleVue Delos 14mm 1,25"

Ocularele Delos oferă o performanţă optică impresionantă şi sunt denumite "micile oculare Ethos" de către firma TeleVue.

Detalii

33536

Disponibilitate: În 5-8 zile

1 740,00 lei

Oculare TeleVue Delos

Ocularele Delos oferă o performanţă optică impresionantă şi sunt denumite "micile oculare Ethos" de către firma TeleVue. Performanţa optică şi mecanică extraordinară corespunde conceptului ocularelor Ethos. Cu aceste oculare TeleVue impune un nou standard de calitate în domeniul câmpurilor vizuale mijlocii.

Priviţi printr-un câmp vizual de 72°

Noile oculare Delos vă oferă un câmp vizual de 72°. Bucuraţi-vă de o vizualizare confortabilă cu unghi larg - sunt suficiente foarte puţine mişcări ale ochilor pentru a cuprinde întregul câmp vizual. Cu o distanţă de privire de 20mm şi un diametru al lentilei de 35mm, observaţiile dumneavoastră vor deveni o plăcere. Chiar şi observaţiile îndelungate în aceeaşi poziţie sunt plăcute. Purtaţi ochelari? Ocularul este optimizat şi pentru purtătorii de ochelari deoarece puteţi vizualiza întregul câmp vizual şi atunci când purtaţi ochelarii.

Performanţă optică la superlativ

Proprietăţile optice extraordinare vă oferă o imagine clară, în culori absolut neutre. Ocularele Delos sunt optimizate pentru un câmp vizual clar până la margini, la fel ca şi popularele oculare Ethos. Lăsaţi-vă convins de contrastul enorm al ocularelor Delos: recunoaşteţi diferenţe fine la observarea planetelor sau detalii impresionante la obiectele deep-sky. Utilizaţi ocularele simplu pentru toate tipurile de observaţii. Cu siguranţă nu veţi mai dori să renunţaţi la ele. Corpul ocularului este înnegrit complet pe interior, o proprietate utilă împotriva reflexiilor.

Noile cupe de cauciuc extensibile vă oferă un contrast suplimentar şi protecţie împotriva luminii parazite. Deoarece fiecare persoană are propriile obiceiuri la observaţii, cupa de cauciuc se blochează în orice poziţie dorită.

Avantajele pe scurt:

  • Oculare cu câmp vizual larg de 72°
  • Distanţă de privire de 20mm (rareori la oculare cu acest câmp vizual)
  • Ideal şi pentru purtătorii de ochelari
  • Obiectele observate sunt înfăţişate clar şi în culori neutre
  • Design modern
  • Claritate foarte bună la margini (similară cu a ocularelor Ethos)
  • Ocularele de 17,3mm, 10mm şi 6mm au conectare de 1,25"
  • Ocularele de 17,3mm, 10mm şi 6mm pot fi folosite binocular

Greutate 440 g
Diametru conexiune 1,25”
Câmp vizual 72 grade
Distanță de vizualizare 20 mm
Acoperire antireflex Multiplă
Distanță focală ocular 14 mm
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.