Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Ocular TeleVue Nagler Zoom 3mm - 6mm Mărește imaginea

Ocular TeleVue Nagler Zoom 3mm - 6mm

Ocularele cu zoom Nagler ofera imagini cu caracteristici de calitate foarte inalta putand fi comparate cu orice ocular bun ce are o distanta focala fixa.

Detalii

14716

Disponibilitate: În 5-8 zile

1 970,00 lei

Ocularele cu zoom Nagler ofera imagini cu caracteristici de calitate foarte inalta putand fi comparate cu orice ocular bun ce are o distanta focala fixa.

Ocularul Nagler Zoom 3mm pana la 6mm ofera o buna alternativa la utilizarea mai multor oculare in acest segment de puteri de marire. Cu un camp vizual de 50° acestea se pot compara cu bine cusnoscutele oculare Plossl. Comparativ cu alte oculare cu zoomcampul vizual nu se modifica si ramane tot timpul constant la 50°. Caracteristicile imaginii se pastreaza de asemenea la un nivel superior. Astfel ocularul cu zoom, cu incredere poate inlocui, un ocular bun cu distanta focala fixa. Printre altele ocularul mai oferaun contrast impresionant si o claritate foarte buna pe intregul camp vizual.

Ocularul cu 5 elemente este desigur acoperit cu strat antireflex pe toate suprafetele optice pentru minimizarea reflexelor. Cu o distanta de privire de 10mm ocularul ofera pentru cei care nu poarta ochelari confort la vizualizare. Aceasta distanta se pastreaza la diferitele puteri de marire. Cei care poarta ochelari trebuie sa priveasca prin acest ocular fara ei.

De asemenea mecanica ocularului cu zoom 3-6mm nu lasa de dorit. Ocularul poate fi reglat cu pasi la 3mm, 4mm, 5mm, si 6mm. Modificarea puterii de marire se face foarte usor si simplu.
Prin eliminarea nevoii de schimbare a ocularului, puteti gasi cu usurinta un compromis optim pentru o putere de marire cu cel mai bun contrast si luminozitate.

Ocularul a convins de asemenea revista americana Sky&Telescope fiind selectionat pentru categoria "Hot Product".

Avantajele pe scurt:

  • contrast si claritate foarte buna
  • calitati superioare multor oculare cu zoom
  • distanta de privire de 10mm chiar si la cea mai mica distanta focala
  • elimina necesitatea de schimbare a ocularului in segmentul 3-6mm
  • gasirea simpla a unei puteri de marire optime
  • potrivit pentru telescoape cu distanta focala scurta

Greutate 150 g
Tip ocular UWA
Diametru conexiune 1,25"; 2"
Câmp vizual 50 grade
Distanță de vizualizare 10 mm
Acoperire antireflex Multiplă
Număr lentile 5
Număr grupe 3
Distanță focală ocular zoom
Filet filtru da
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.