Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Ocular TeleVue Panoptic 27mm 2" Mărește imaginea

Ocular TeleVue Panoptic 27mm 2"

Ocularele Panoptic de la Tele Vue Optics ofera cu un camp vizual aparent de 68° un efect de camp larg impresionant si imagini clare chiar si in telescoapele rapide.

Detalii

14240

Disponibilitate: În 5-8 zile

1 780,00 lei

Ocularele Panoptic de la Tele Vue Optics ofera cu un camp vizual aparent de 68° un efect de camp larg impresionant si imagini clare chiar si in telescoapele rapide.

In mod clar ocularele Panoptic apartin clasei superioare de performanta a pietei ocularelor. Cu 68° camp vizual aparent aceaste oculare ofera posibilitatea unor observatii Deep Sky deosebite. Pot fi observate inclusiv obiectele de dimensiuni mari cu o singura privire. Utilizate cu un telescop Dobson datorita campului larg se pot incerca si grosismente mari. Campul larg poate fi trecut cu vederea in intregime fara miscarea ochiului deoarece ochiul uman poate detecta un camp de aproximativ 65°.

Comparativ cu ocularele Nagler si Ethos de la Tele Vue, ocularele Panoptic se afla in gama mai mica de preturi si prin urmare sunt accesibile si pentru cei cu un buget mai mic. In plus aceste oculare ofera imagini foarte clare cu contrast ridicat chiar si in telescoape newton rapide cu raport focal de f/5.

Calitatea de ansamblu a ocularelor Panoptic poate fi descrisa ca fiind senzationala. Distanta de privire prin ocular se modifica in functie de distanta focala de la 13mm pana la 27mm. Ca urmare prin majoritatea ocularelor se poate observa chiar si cu ochelari.Un al avantaj al ocularului Panoptik este postura de vizualizare, linistita si confortabila. Chiar si observatorii neexperimentati vor avea o placere deplina la observatiile prin aceste oculare. 

Avantajele pe scurt:

  • Camp vizual mare de 68°
  • Claritate extrem de ridicata
  • Potrivit pentru sisteme newton rapide
  • Distante de privire prin oculare non-critice

Greutate 465 g
Tip ocular SWA
Diametru conexiune 2"
Câmp vizual 68 grade
Distanță de vizualizare 19 mm
Acoperire antireflex Multiplă
Număr lentile 6
Distanță focală ocular 27 mm
Filet filtru da
Parfocal da

Suport clienți

Luni-Vineri 8:00-16:00

Telefon:0363401682 0765358027 0725544655 0745015673

Contactați echipa noastră!
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.