Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Ocular Omegon Flatfield ED 15mm 1,25'' Mărește imaginea

Ocular Omegon Flatfield ED 15mm 1,25''

Ocularele Omegon ED Flatfield - combinatia dintre camp vizual plan si contrast ridicat

Detalii

18818

Disponibilitate: În 4-8 zile

560,00 lei

Ocularele Omegon ED Flatfield - Combinatia dintre camp vizual plan si contrast ridicat

Majoritatea ocualarelor sufera de o distorsionare a campului vizual pe margine. Daca un obiect este vizualizat in regiunea marginala a campului vizual de obicei este deformat. Ocularele Omegon ED Flatfield nu prezinta acest efect. Cine nu si-ar dori o imagine cat se poate de realista, fara distorsionari?
Cu ajutorul ocularelor Flatfield sunteti mai aproape de acest ideal. Ocularele Flatfield au integrat un sistem de lentile ED pentru ofidelitate cromatica deosebita. Prin constructia lor optica, ocularele ofera de asemenea un contrast ridicat si claritate, mult peste nivelul mediu. 

Campuri vizuale mari

Cu
 60° camp vizual aceste oculare fac parte din categoria ocularelor de camp larg. Ocularele clasice cu perspectiva de tunel la vizualizare sunt lasate din ce in ce mai frecvent deoparte. Comparativ su foarte cunoscutele oculare Plössl ocularele ED Flat au un camp vizual cu aproximativ 20% mai mare.

Corpul ocularului uneste pana la 6 elemente formand un ocular de calitate deosebita. Toate suprafetele sticla/aer au acoperireantireflex multipla care previn reflexe nedorite si asigura o luminozitate si transparenta ridicata. In practica va puteti astepta la un contrast deosebit de bun in cazul observarii planetelor si obiectelor Deep-Sky. 

Intre ochi si ocular

Comportamentul la vizualizare a acestor oculare asigura un confort deosebit. Chiar daca axa optica nu este exacta ocularul nu produce efect de vignetare. Sunt disponibile distantele focale de 25/18/15/8 si 5mm. Toate distantele focale au un diametru al lentilei din dreptul ochiului incepand de la 21mm, astfel chiar daca observati la grosismente mari vizualizarea este confortabila.Ocularele Omegon ED Flat Field sunt echipate cu o cupa reglabila, solida care previne patrunderea luminii nedorite. Prin ocular pot sa priveasca si cei care poarta ochelari deoarece avand o distanta de privire de 16mm chiar si cu ochelari poate fi cuprins intreg campul vizual. Ocularele se pot utiliza fara probleme cu majoritatea telescoapelor. Chiar si cu telescoapele Newton rapide cu distanta focala de f/5 campul vizual ramane perfect pana aproape de margine.

Avantajele pe scurt:

  • Camp vizual plan datorita opticii Flat Field
  • Elemente ED pentru contrast ridicat si aberatie cromatica redusa f
  • Ocular de camp larg cu 60° camp vizual
  • Comportament vizual confortabil
  • Acoperire antireflex multipla pe toate suprafetele optice
  • Distanta de privire de 16mm, ideal si pentru cei cu ochelari
  • Cupa reglabila prin rotire
  • Conexiune 1,25", cu filet pentru filtre de 1.25"

Tip ocular oculare ED
Diametru conexiune 1,25”
Câmp vizual 60 grade
Distanță de vizualizare 16 mm
Acoperire antireflex Multiplă
Distanță focală ocular 15 mm
Cupe ocular ajustabile
Filet filtru da
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.