Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Ocular Omegon LE Planetary 9mm 1,25'' Mărește imaginea

Ocular Omegon LE Planetary 9mm 1,25''

Omegon LE Planetary - oculare performante pentru iesiri atractive pe cer

Detalii

13972

Disponibilitate: În stoc

462,00 lei

Omegon LE Planetary – oculare performante pentru iesiri atractive pe cer

Aceste oculare ofera o combinatie exceptionala intre eleganta si inalta performanta optica, care vor imbogatii pe viitor observatiile dumneavoastra. Ocularele LE Planetary de la Omegon au fost adaptate pentru claritate si contrast extrem de ridicate, de neegalat in clasa de oculare de care apartin. Prin aceasta va oferim un design optic exceptional, centrat pe utilizare, exact ceea ce solicita observatorii.

Vizualizare confortabila si contrast ridicat

Chiar si prin telescoape rapideNewton ocularele LE Planetary ofera o imagine fara distorsionari pe intreg campul vizual. Designul interior se compune din sapte lentile in patru grupe (la 18mm distanta focala, cinci elemente in trei grupe). Toate marginile lentilelor sunt innegrite si suprafetele sticla / aer sunt acoperite cu mai multe strate cu un foarte eficient efect antireflex. O mare deosebire fata de ocularele obisnuite este distanta lunga de privire prin ocular de 20mm, ce confera un comportament confortabil la vizualizare. Chiar si cei care poarta ochelari pot face observatii cu intregul camp vizual la dispozitie. Campul vizual aparent propriu este de 55°.

Imagini briliante si transmisie ridicata a luminii
In teste ocularele au prezentat in comparatie cu alte oculare similare o transparenta mai ridicata si imagini cu luminozitate mai mare cu un fundal al cerului negru si fara reflexii nedorite. Sistemul intern de diafragme are un rol important in reducerea reflexelor nedorite. Toate distantele focale au lentilele prin care se priveste cu un diametru de 21mm. Ocularele nu maresc artificial campul vizual pe margini ci redau un camp vizual real fara distorsionari in regiunile de margine.

In cazul ocularelor LE Planetary nu este obligatorie pastrarea unei centrari exacte a axei optice in timpul observatiilor. O abatere este posibila fara a se produce asa numitul efect "Kidney Bean".

Disponibil cu distante focale variate
Ocularele din Omegon LE Planetary 1,25" sunt disponibile cu distantele focale de 3mm, 5mm, 6mm, 9mm, 12.5mm, 14.5mm si 18mm.

Avantajele pe scurt:

  • oculare de calitate ridicata
  • corp stabil
  • contrast ridicat
  • vizualizare confortabila
  • distanta de privire de 20mm
  • cupe din cauciuc moale
  • potrivite pentru binoculare
  • nu produc efectul Kindey-Bean

Tip ocular oculare planetare
Diametru conexiune 1,25”
Câmp vizual 55 grade
Distanță de vizualizare 20 mm
Acoperire antireflex Multiplă
Număr lentile 7
Număr grupe 4
Distanță focală ocular 9 mm
Filet filtru da
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.