Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Ocular Omegon Redline SW 32mm 2" Mărește imaginea

Ocular Omegon Redline SW 32mm 2"

Omegon SWA Redline 70 ° oculare cu optica ED

Detalii

33240

Disponibilitate: În 4-8 zile

610,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Omegon SWA Redline 70 ° oculare cu optica ED

Poate că ati experimentat observarea atunci când obiectele pur si simplu nu par a fi într-adevăr clare. Acest lucru se întâmplă de multe ori ca urmare a utilizării de oculare gresite, deoarece aceste accesorii importante de multe ori decid dacă observare dvs. va avea de suferit sau dacă vă veti bucura de ea. Oculare Redline Omegon oferă o imagine cu contrast ridicat în orice moment - face acest lucru posibil elementul ED încorporat. Având un unghiu larg optic de 70 ° înseamnă că vă veti bucura întotdeauna un câmp vizual imens.

Elemente ED - optica cu contrast ridicat pentru observări planetare si deep-sky .

Prima dată când observati un obiect printr-unul dintre aceste oculare, veti fi aproape sigur lovit de strălucirea, claritatea, si adâncimea de culoare a imaginii. Ceea ce vedeti este contrastul si claritatea excelentă produsă de acest ocular - puteti face detalii fine, diferite nuante de culoare si vartejuri fine în benzile de nori de pe Jupiter, de exemplu.

La fel ca la cinema - unghi larg de 70 °

Omegon Redline vă oferă un câmp vizual de 70 °, care vă permite să vedeti o fâsie mare a cerului noaptii. Nu vă mai uitati printr-un tub subtire - cum a fost cazul unor tipuri mai vechi de oculare. Puteti observa obiecte extinse în întregime. Un câmp vizual de 70 ° este un meci fiziologic perfect pentru ochiul uman, asa cum ochiicul dvs. poate observa apoi într-un mod relaxat fără a fi tesionat.

Relaxare îndelungată pentru ochi - observare confortabilă

Distanta de privire generoasa de 20 mmpermite observatii confortabile la orice distanta focala. Purtatori de ochelari îsi pot lăsa ochelarii, astfel încât întregul câmp vizual rămâne vizibilă chiar si în aceste conditii, iar dacă ochelarii dvs. corectează astigmatismul, purtarea lor reprezintă un avantaj clar, astfel încât veti putea vedea o imagine mai clară.

Astrofotografia? Este usoară!

Un filet sub vizorul din cauciuc oferă oportunitatea de a face astrofotografie.Un filet M42 potrivit pentru adaptorul T-2 vă permite conectarea SLR dvs. sau a unui aparat foto compact astfel încât sunteti pregătit pentru astrofotografie. O posibilitate interesantă o reprezintă nu doar vizualizarea planetelor ci si a nebuloaselor planetare. Nici o serie de alte oculare nu vă poate oferi acest lucru.

Conectori de 1,25” si de 2” - nu este nevoie să se schimbe adaptoarele.

Ocularele Omegon Redline - de la 17mm până la 3,5 mm în lungime focala - au atât conexiune de 1,25 cât si de 2". O conexiune de 2” stă direct deasupra unei conexiuni de 1,25”. Acest lucru vă ajută să mai improvizati cu alte adaptoare, Doar folositi focuserul dvs. de 2” pentru toate lungimile focale diferite.

O serie care acoperă totul

Seria Omegon Redline include 6 lungimi focale diferite - 32mm, 22mm, 17mm, 13mm, 8mm, 5 mm si 3,5 mm. Aceasta acoperă o gamă incredibil de măriri cu doar o singură serie de oculare - toate din aceste oferă o imagine excelentă. Cele 6 oculare din serie sunt practic prefocalizate, adică nu este nevoie de o refocalizare la schimbarea ocularelor.

Avantajele pe scurt:

  • o imagine clara - chiar si cu telescoapele newtoniene F5 rapide.
  • observare confortabilă cu protejare a ochilor de 20 mm
  • potrivit pentru purtatori de ochelari.
  • câmpul vizual larg de 70° vă dezvăluie o portiune vastă din cerul noptii.
  • Filet M43 sub vizorul (pentru adaptor optional) pentru astrofotografie.
  • Ocularul poate fi tinut în sigurantă chiar si cu mănusi.
  • Inele de culoare anodizate pentru identificarea usoar a diferitelor lungimi focale.
  • conexiuni de 1.25” si de 2”.
Tip ocular SWA
Diametru conexiune 1,25"; 2"
Câmp vizual 70 grade
Distanță de vizualizare 20 mm
Acoperire antireflex Multiplă
Distanță focală ocular 32 mm
Cupe ocular ajustabile
Filet filtru da
Adaptor cameră foto opțional da
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.