Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Poster 110 Obiecte Messier Mărește imaginea

Poster 110 Obiecte Messier

Bijuteriile DeepSky intr-un poster de calitate.

Detalii

4104

Disponibilitate: În stoc

79,00 lei

Cand priviti cerul noptii, veti observa mai intai cele mai stralucitoare stele, Luna, si planetele apropiate. Cu toate astea, in noptile senine, se pot distinge in Calea Lactee, mici zone mai luminoase slab definite. Calea Lactee este imediat observabila de pe un cer curat, insa sunt si alte obiecte mai mici ce pot fi vazute cu ochiul liber.

La sfarsitul secolului al XVIII-lea si inceputul secolului XIX, francezul Charles Messier a facut un catalog al acestor obiecte difuze. Intentia sa era de a evita confuzia acestor obiecte cu comete - fenomene ce prezentau un deosebit interes la acea data.

Catalogul Messier contine 110 obiecte ce nu au fost categorisite sistematic. Acestea includ in principal galaxii, roiuri stelare, nebuloase si ramasite ale novelor. De vreme ce catalogul Messier include doar cele mai stralucitoare si vizibile obiecte, acest catalog contine unele din cele mai impresionante obiecte de observat pentru astronomii amatori. Chiar si astazi, aceste obiecte sunt marcate cu litera "M" de la Messier impreuna cu numarul lor istoric.

Înălţime 80 cm
Lăţime 60 cm
Material hartie
Limba Germana
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.