Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Telescop Skywatcher N 200/1000 Explorer BD NEQ-5 Pro SynScan GoTo Mărește imaginea

Telescop Skywatcher N 200/1000 Explorer BD NEQ-5 Pro SynScan GoTo

Incepand cu obiectivul de 200mm, spre deosebire de instrumentele cu obiective mai mici, obiectele Deep-Sky incep sa arate altfel prezentand multe detalii.

Detalii

20291

Disponibilitate: În stoc.

5 300,00 lei

Optica 200/1000:
Incepand cu obiectivul de 200mm, spre deosebire de instrumentele cu obiective mai mici, obiectele Deep-Sky incep sa arate altfel prezentand multe detalii. Cu o putere de colectare a luminii cu 78% mai mare decat a unui telescop de 150mm in conditii de cer negru pot fi observate structuri ale nebuloaselor sau chiar si brate spirale ale unor galaxiiRoiuri stelare globulare cum ar fi renumitul M13 in Hercule sunt separate in stele foarte evident. Oglinda principala parabolica are difractie limitata si ofera imagini ale obiectelor foarte clare. Optica ofera contrast ridicat si e optimizata cu un suport foarte ingust al oglinzii secundare de 52mm. Sunt facute posibile astfel observatii ale planetelor la puteri de marire mari. Tubul este echipat cu un focuser Crayford de 2” care permite o focalizare fina foarte importanta in astrofotografie sau la puteri de marie mari. Prin utilizarea de oculare de 2” campul vizual poate fi exploatat la maxim. Raportul focal al opticii este de f/5 ceea ce caracterizeaza instrumentul ca fiind un telescopnewton rapid. Optica de asemenea este una potrivita pentru fotografie. Un plus al instrumentului este si cautatorul 9x50 care prin diametrul mare permite deja observarea de obiecte care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Design-ul produsului este unul nou, tubul optic si cautatorul avand o culoare neagra foarte estetica.

Avantajele pe scurt:

 • Luminozitate mare datorita obiectivului de 200mm.
 • Stabil si rezistent la vibratiile cauzate de vant.
 • Oglinda principala parabolica.
 • Suport al oglinzii secundare optimizat pentru contrast maxim.
 • Optica potrivita pentru astrofotografie.

 

 

Montura NEQ-5 Pro GoTo

 

Aceasta montura este o imbunatatire a monturii EQ-5 avand si un nou design in culoarea alba. Montura constituie o baza solidapentru majoritatea telescoapelor de marime mare fiind foarte potrivita pentru plimbari pe cerul instelat. Daca montura ecuatoriala este corect pusa in pol obiectele pot fi localizate si fixate fara probleme. Latitudinea locului de observatii poate fi corect ajustata datorita unei gradatii fine de pe montura. Montura permite echiparea optionala a unei lunete polare. Complet echipata cu motoare in ambele axe si unitate de control SynScan, obtineti o montura completa cu functie GoTo. O montura NEQ-5 este potrivita pe langa observatii vizuale si pentru initierea in astrofotografie. Astfel cu putin exercitiu pot fi obtinute imagini frumoase cu nebuloase sau galaxii.

 

Montura se livreaza impreuna cu:

 • Montura NEQ-5 Pro GoTo;
 • Unitate de control SynScan;
 • Luneta polara
 • Tava accesorii;
 • Trepied din teava de otel;
 • Contragreutati corespunzatoare.
Diametru obiectiv 200 mm
Tip Reflector Newton
Greutate 32 kg
Distanța focală 1000 mm
Raport focal f/5
Montura Ecuatorială
Tip focuser Crayford 2”
Oculare 25mm, 10mm
Căutător 9x50
Capacitate de colectare a luminii 820
Putere de separație 0,58”
Magnitudinea limită 13,3 mag
Barlow 2x
Putere de mărire utilă maximă 400x
Control GoTo Da
Sursă de curent 12 V
Greutate tub 8,8 kg
Software Synscan
Procedura de aliniere 2-Stele, cea mai strălucitoare stea
Baza de date 42.900
Consum de energie 2000 mA
Material trepied oțel

Suport clienți

Luni-Vineri 8:00-16:00

Telefon:0363401682 0765358027 0725544655 0745015673

Contactați echipa noastră!
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.