Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Telescop Opticon Finder 40/400 Mărește imaginea

Telescop Opticon Finder 40/400

Un telescop accesibil destinat in primul rand celor mici.

Detalii

1152189300

Disponibilitate: In stoc

117,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Telescopul Opticon Finder 40/400 este foarte usor, portabil, si destinat entuziastilor care sunt la inceput de drum in domeniul astronomiei. Telescopul a fost conceput pentru observarea stelelor, Lunii, si planetelor mai stralucitoare. Telescopul este perfect si pentru observarea naturii. Pliat, telescopul incape usor intr-un rucsac, astfel ca poate fi luat in excursii. Datorita sistemului de prindere facil, montarea telescopului se face extrem de simplu si rapid. Dureaza doar cateva secunde pentru a-l pregati pentru observatii.

In ciuda marimii mici a telescopului, cautatorul optic nu a fost eliminat, asa incat poate fi usor de indreptat catre obiecte ce se misca rapid (sateliti, pasari, vehicule). Produsul are de asemenea si o busola, cu ajutorul careia puteti afla punctele cardinale ale locului, lucru util in cazul observatiilor astronomice. Echiparea telescopului cu un ocular ce se poate shimba (se achizitioneaza separat), maximizeaza puterea de marire la 80x.

Telescopul ofera imagini luminoase si clare. Impreuna cu telescopul, veti primi toate accesoriile necesare: harti stelare, softuri, ghid, documentar HD, si doua postere ale Lunii si Sistemului Solar.

Telescopul vine la pachet cu doua DVD-uri pentru PC. Unul dintre ele, Stellarium va arata cerul noptii la o anumita data, precum si pozitia planetelor si a constelatiilor. Al doilea, Virtual Moon Atlas este un atlas grafic al Lunii, ce contine sute de descrieri ale structurii suprafetei.

Telescopul este echipat cu un filtru lunar de contrast ce releva un mare numar de detalii (mari, munti si cratere). Telescopul Opticon este un instrument educational versatil, perfect atat pentru amatori cat si profesionisti - vanatoare, observarea naturii, astronomie etc.

Diametru obiectiv 40 mm
Tip Refractor acromat
Greutate 1,1 kg
Distanța focală 400mm
Raport focal f/10
Montura Azimutală
Tip focuser 0,98"
Oculare Huygens H 20 mm, Huygens H 12,5 mm
Căutător 5x18
Control GoTo Nu
Inălțime maximă trepied 30 cm
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.