Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Telescop OPTICON StarQuest 76/300 Mărește imaginea

Telescop OPTICON StarQuest 76/300

Telescopul Opticon StarQuest este proiectat pentru iubitorii de astronomie, incepatori si copii.

Detalii

5907693651487

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc


Anunță-mă când este disponibil

249,00 lei

Preț redus!

-46,00 lei

295,00 lei

Adaugă în coş

Acest telescop este unul "de masa", usor, si care se poate aseza pe orice suprafata plana. Extrem de ușor de utilizat, este proiectat pentru a oferi observatii placute si fara greutate. Oglinda principala cu un diametru de 76 mm și o distanță focală de 300mm asigura o performanțe bune, in combinatie cu ocularele incluse, produce imagini clare, cu un contrast ridicat la stele, planete și Luna.

Numai acum, impreuna cu telescopul veti primi si un filtru special care îmbunătățește calitatea imaginii și care permite observarea a sute de detalii fascinante - munți, mări, și o mulțime de cratere lunare. Telescopul Opticon StarQuest vine cu doua oculare, de 20mm, 6mm si un Barlow 3x ce tripleaza puterea de marire! În ciuda dimensiunilor sale compacte, acest echipament este compatibil cu accesoriile profesionale în standardul 1.25". Acest lucru înseamnă că componentele se potrivesc cu accesoriile unui telescop mult mai mare și mai scump, permițând extinderea setului.

Montura este una de tip Dobson, stabila, durabila si care ocupa putin spatiu. Astfel ca telescopul poate fi usor de manipulat chiar si de catre un copil. Este o alternativă excelentă pentru cei care nu au loc pentru un telescop de mari dimensiuni.

Impreuna cu telescopul, veti primi toate accesoriile necesare astronomiei: harti stelare, softuri PC, ghiduri, documentar HD pe dvd. In plus, veti primi si o galerie de imagini 3D si o pereche de ochelari 3D. 

Diametru obiectiv 76 mm
Tip Reflector Newton
Greutate 1600 g
Distanța focală 300 mm
Raport focal f/8
Montura Dobson
Tip focuser 1.25"
Oculare Huygens H 20mm, Huygens H 6 mm
Putere de separație 1,52''
Magnitudinea limită 11,9 mag
Barlow 3x
Putere de mărire utilă maximă 150x
Control GoTo Nu
trepied Trepied de masa
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.