Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Telescop Skywatcher Newton 76/900 EQ1 Mărește imaginea

Telescop Skywatcher Newton 76/900 EQ1

Acesta este cel mai mic Newton, comparabil cu refractorul 60/900.

Detalii

swn769eq

Disponibilitate: În stoc

545,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Optica 76/900:

Acesta este cel mai mic reflector Newton, comparabil cu refractorul 60/900. Se vinde cu montură EQ-1 și are un focuser 6x30 mai bun. Cele două telescoape au accesorii și dimensiuni similare. Deși oglinda este cu 16mm mai mare decât obiectivul celuilalt telescop, datorită obstrucției centrale colectează aceeași cantitate de lumină ca și refractorul de 60mm. Poziția ocularului este cea mai mare diferența între cele două telescoape. Refractorul se recomandă pentru copii în timp ce reflectorul Newton este mai potrivit pentru adulți.

Montura EQ-1:

Această montură ecuatorială oferă deja posibilitatea instrumentelor optice de a urmări mișcarea stelelor. Poate fi setată pentru locația fiecărui loc de observații. Prin mișcări fine în ascensie dreaptă și declinație se pot localiza și urmări ușor obiectele; o contragreutate asigură echilibrarea precisă a opticii. Trepiedul de aluminiu al monturii este extensibil și se poate regla pentru o înălțime începând de la 71 cm până la 121 cm. O tăviță de suport vă oferă loc pentru a păstra ocularele și alte accesorii în timpul observațiilor. Fiind cea mai mică dintre monturile ecuatoriale această montură este extrem de ușoară, compactă și ușor de transportat în orice geantă de călătorie. Este ușor de montat chiar și de către un începător și poate fi utilizată cu ușurință chiar și de către copii. Opțional este posibilă motorizarea axei ascensiei drepte.

Montura se livrează împreună cu:

  • Trepied de aluminiu stabil (reglabil în înălțime de la 71cm până la 121cm)
  • Tavă accesorii
  • Contragreutate corespunzătoare
 

Nu se limitează totul doar la ce telescop cumpărați ci și de unde îl cumpărați. Serviciile noastre extra:

  • Suntem printre cei mai buni distribuitori de telescoape și suntem familiarizați cu acest intrument. Vă stăm cu plăcere la dispoziție și după cumpărare în cazul în care aveți probleme cu montarea sau utilizarea.Diametru obiectiv 76 mm
Tip Reflector Newton
Distanța focală 900 mm
Raport focal f/11,8
Montura Ecuatorială
Oculare 25mm, 10mm
Căutător 5x24
Tip ocular Barium
Control GoTo Nu
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.