Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Tub optic Skywatcher Newton 250/1000 Carbon Mărește imaginea

Tub optic Skywatcher Newton 250/1000 Carbon

Skywatcher Foto-Newton- pentru imagini impresionante cu timp redus de expunereUsor si stabil

Detalii

22202

Disponibilitate: În 3-5 zile

5 285,00 lei

Preț redus!

-230,00 lei

5 515,00 lei

Skywatcher Foto-Newton- pentru imagini impresionante cu timp redus de expunere

Telescopul Skywatcher Foto-Newton ofera o performanta ridicata pentru astrofotografie. Multi astronomi amatori sunt fascinati de posibilitatea fotografierii obiectelor ceresti. Acest telescop poate fi unealta potrivita pentru indeplinirea acestei dorinte.

Foto-Newton - Optimizare pentru astrofotografie

Telescopul Foto-Newton ofera optica cu luminozitate ridicata de care puteti profita pentru astrofotografie. Aceasta serie de telescoape a fost special proiectata si realizata pentru acest domeniu de utilizare. Avand un raport focal de f/4 puteti utiliza acum timpi de expunere mai redusi pentru a obtine detalii ale obiectelor ceresti. Acest lucru se va dovedi util daca nu sunteti in posesia unei monturi High-End de mare precizie. Telescopul Foto-Newton SkyWatcher este o alegere potrivita, lungimea redusa a tubului si luminozitatea fiind punte plus importante in cazul monturilor mai mici.

Utilizare versatila

Telescopul nu este unul exclusiv pentru astrofotografie. Observatiile vizuale sunt de asemenea posibile. Descoperiti cu acest telescop detalii fine ale planetelor sau ale altor corpuri ceresti din univers.

Focalizatorul 2" Linear Power

Cu acest accesoriu orice camera foto DSLR se poate focaliza foarte usor. Costructia cu 4 rulmenti si o sina din otel are ca rezultat un focalizator extrem de precis si stabil. Focalizatorul Liner Power 2" suporta si o incarcare ridicata, cum ar fi un aparat foto cu baterii suplimentare.

Reductia 1:11 permite focalizarea imaginii cu precizie foarte ridicata. Cand totul este perfect reglat, cu ajutorul unui surub, focalizatorul poate fi blocat in pozitia ideala.

Usor si stabil:

Tubul acestui telescop este realizat din fibra de carbon. Acest lucru confera tubului o greutate mult mai redusa si o rigiditate foarte ridicata. Focalizare in acest caz se poate face cu precizie maxima fara deviatii.

Diametru obiectiv 250 mm
Tip Reflector Newton
Distanța focală 1000 mm
Raport focal f/4
Montura fără montură
Tip focuser Linearpower
Capacitate de colectare a luminii 1280
Putere de separație 0,46”
Magnitudinea limită 13,8 mag
Putere de mărire utilă maximă 500x
Control GoTo Nu
Greutate tub 12 kg
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.