Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Telescop Skywatcher Maksutov 127/1500 EQ-3 Mărește imaginea

Telescop Skywatcher Maksutov 127/1500 EQ-3

Instrument foarte compact si performant atat pentru observatii planetare cat si Deep-Sky.

Detalii

14980

Disponibilitate: În stoc

2 466,00 lei

Preț redus!

-10%

2 740,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Optica Skywatcher MC 127/1500:

In cazul acestui telescop este vorba de un instrument foarte compact si performant atat pentru observatii planetare cat si Deep-Sky. Cu un diametru de 127mm al obiectivului telescopul Maksutov-Cassegrain colecteaza de 2 ori mai multa lumina decat un telescop de 90mm. desi are o lungime efectiva de doar 33cm telescopul are o distanta focala usor peste 1500mm. Acest lucru face ca instrumentul sa fie unul destinat in primul rand observarii planetelor. Intr-o oarecare masura in conditii bune pot fi facute si observatii Deep-Sky deosebite. Puterea de colectare a luminii este de 329 de ori mai mare decat a ochiului uman adaptat la intuneric. Telescopul poate fi utilizat cu succes si ca instrument terestru pentru observatii in natura. Poate fi o alternativa ieftina pentru intrumentele terestre clasice care spre deosebire de acest instrument au incluse adaptari pentru aparate foto doar incepand cu segmentele superioare de pret. Telescopul ofera numeroase posibilitati de adaptare a unei game largi de aparate foto. Focala de 1500mm este una ideala pentru fotografierea pasarilor, animalelor sau a naturii in general. Filetul T2 integrat permite fixarea simpla a oricarui aparat foto SLR. In domeniul astrofotografiei se pot face fotografii foarte usor. Focalizarea se face prin rotirea unui buton aflat in lateral. Astfel se face o miscare inainte-inapoi a oglinzii principale. Tipul acesta de mecanica ofera posibilitati numeroase de focalizare pentru orice tip de adaptare. Instrumentul este unul deosebit si din punct de vedere al aspectului datorita unui design elegant, tubul si cautatorul stralucind intr-o culoare neagra foarte estetica.

Avantajele pe scurt:

  • Design compact cu distanta focala lunga si diametrul obiectivului de 127mm
  • Posibilitate de fixare pe orice trepied foto-video
  • Imagini de calitate cu contrast ridicat
  • Adaptor 1.25” cu filet T2
  • Posibilitate de fotografiere si observare a naturii

Montura EQ-3:

Această montură ecuatorială oferă deja posibilitatea instrumentelor optice de a urmări mișcarea stelelor. Poate fi setată pentru locația fiecărui loc de observații. Prin mișcări fine în ascensie dreaptă și declinație se pot localiza și urmări ușor obiectele; o contragreutate asigură echilibrarea precisă a opticii.

Montura EQ-3 constituie o bază solidă pentru optici începând de la cele mici până la cele mijlocii și este potrivită de asemenea pentru plimbări pe cerul înstelat. Pentru montura EQ-3 se pot utiliza motoare pentru urmărirea automată, cu acestea putându-se realiza și primele încercări în domeniul astrofotografiei. Trepiedul de aluminiu al monturii este extensibil și se poate regla pentru o înălțime începând de la 71 cm până la 121 cm. O tăviță de suport vă oferă loc pentru a păstra ocularele și alte accesorii în timpul observațiilor.Diametru obiectiv 127 mm
Tip Maksutov
Distanța focală 1500 mm
Raport focal f/11,8
Montura Ecuatorială
Oculare Barium 25 mm și 10 mm
Căutător Căutător cu punct roșu
Capacitate de colectare a luminii 329
Putere de separație 0,91”
Magnitudinea limită 12,3 mag
Putere de mărire utilă maximă 254x
Control GoTo Nu
Alte accesorii oglindă zenitală
Greutate tub 3,4 kg

Suport clienți

Luni-Vineri 8:00-16:00

Telefon:0363401682 0765358027 0725544655 0745015673

Contactați echipa noastră!
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.