Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Telescop Celestron Powerseeker 70/700 EQ Mărește imaginea

Telescop Celestron Powerseeker 70/700 EQ

Telescoapele Powerseeker se preteaza ideal pentru initierea in unul din cele mai vechi si frumoase hobby-uri.

Detalii

16343

Disponibilitate: În stoc

810,00 lei

Telescop Celestron Powerseeker 70 EQ

Optica Celestron Powerseeker:

Celestron a realizat cu seria Powerseeker o noua gama de telescoape pentru incepatori care ofera un raport pret/calitate foarte bun. Telescoapele Powerseeker se preteaza ideal pentru initierea in unul din cele mai vechi si frumoase hobby-uri. Pot reprezenta de asemenea un cadou inspirat pentru fiecare elev care a fost interesat dintotdeauna de frumusetile cerului instelat. Chiar si cu cele mai mici instrumente a gamei Powerseeker se pot face multe descoperiri: de exemplu telescopul Powerseeker cu obiectivul de 50mm poate arata lumea plina de cratere a lunii, cei patru sateliti mari ai planetei Jupiter sau inelele lui Saturn, obiecte deep-sky cum ar fi nebuloasa din Orion si galaxia Andromeda ofera de asemenea imagini interesante.

Odata cu cresterea puterii de colecatare a luminii a obiectivului cresste dramatic si performanta telescopului. De exemplu un telescop Powerseeker cu diametrul obiectivului de 114 sau chiar 127mm poate fi o punte de lansare in vastul domeniu al astronomiei. Se pot observa detalii ale planetei Jupiter, detalii pe suprafata planetei Marte la opozitie, galaxii si nebuloase planetare. Toate telescoapele powerseeker sunt echipate din productie cu oculare de 1.25” de calitate.

Montura Celestron CG-1:

Aceasta montura ecuatoriala este suficienta pentru a sustine telescoape de pana la circa 3 kg greutate totala. Cercurile gradate in ambele axe si cablurile flexibile pentru reglaj fin permit o orientare fina si precisa a telescopului. In contrast cu montura CG-3 care e putin mai mare in cazul acestei monturi axul declinatiei este mai slab si nu permite aceeasi precizie a reglajului fin. Trepiedul reglabil in inaltime si complet montat din productie poseda picioare din aluminiu si poate sustine montura si telescopul stabil si fara vibratii. Tava de accesorii va permite sa pastrati accesorii importante tot timpul la indemana. Optional poate fi echipata montura cu un motor pentru urmarirea automata pe axul ascensiei drepte. La modelele Astromaster MD acest motor este inclus in pachetul de livrare.

Urmatoarele sunt incluse in pachetul de livrare:

  • Tub optic Celestron Powerseeker 70 EQ cu obiectiv de 70mm si distanta focala de 700mm
  • Ocular 20 mm si 4 mm (1.25”)
  • Lentila Barlow 3x (1.25)”
  • Cautator 5x24
 

Montura se livreaza impreuna cu:

  • Montura ecuatoriala CG-1
  • Trepied din aluminiu (reglabil in inaltime de la 71cm pana la 121cm)
  • Tava accesorii
 

Nu se limiteaza totul doar la ce telescop cumparati ci si de unde il cumparati. Serviciile noastre extra:

  • Suntem printre cei mai buni distribuitori de telescoape si suntem familiarizati cu acest intrument. Va stam cu placere la dispozitie si dupa cumparare in cazul in care aveti probleme cu montarea sau utilizarea.

Diametru obiectiv 70 mm
Tip Refractor acromat
Distanța focală 700 mm
Raport focal f/10
Montura Ecuatorială
Tip focuser Cremalieră 1,25”
Oculare 20mm, 4mm
Căutător 5x24
Barlow 3x
Control GoTo Nu
Oglindă zenitală 1,25” -90°
Alte accesorii Software The sky

Suport clienți

Luni-Vineri 8:00-16:00

Telefon:0363401682 0765358027 0725544655 0745015673

Contactați echipa noastră!
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.