Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Telescop Celestron Powerseeker 80/900 EQ Mărește imaginea

Telescop Celestron Powerseeker 80/900 EQ

Telescoapele Powerseeker se preteaza ideal pentru initierea in unul din cele mai vechi si frumoase hobby-uri.

Detalii

7941

Disponibilitate: În 2-3 zile

890,00 lei

Optica Celestron Powerseeker:

Celestron a realizat cu seria Powerseeker o noua gama de telescoape pentru incepatori care ofera un raport pret/calitate foarte bun. Telescoapele Powerseeker se preteaza ideal pentru initierea in unul din cele mai vechi si frumoase hobby-uri. Pot reprezenta de asemenea un cadou inspirat pentru fiecare elev care a fost interesat dintotdeauna de frumusetile cerului instelat. Chiar si cu cele mai mici instrumente a gamei Powerseeker se pot face multe descoperiri: de exemplu telescopul Powerseeker cu obiectivul de 50mm poate arata lumea plina de cratere a lunii, cei patru sateliti mari ai planetei Jupiter sau inelele lui Saturn, obiecte deep-sky cum ar fi nebuloasa din Orion si galaxia Andromeda ofera de asemenea imagini interesante.

Odata cu cresterea puterii de colecatare a luminii a obiectivului cresste dramatic si performanta telescopului. De exemplu un telescop Powerseeker cu diametrul obiectivului de 114 sau chiar 127mm poate fi o punte de lansare in vastul domeniu al astronomiei. Se pot observa detalii ale planetei Jupiter, detalii pe suprafata planetei Marte la opozitie, galaxii si nebuloase planetare. Toate telescoapele powerseeker sunt echipate din productie cu oculare de 1.25" de calitate.

Montura Celestron CG-1:

Aceasta montura ecuatoriala este suficienta pentru a sustine telescoape de pana la circa 3 kg greutate totala. Cercurile gradate in ambele axe si cablurile flexibile pentru reglaj fin permit o orientare fina si precisa a telescopului. In contrast cu montura CG-3 care e putin mai mare in cazul acestei monturi axul declinatiei este mai slab si nu permite aceeasi precizie a reglajului fin.Trepiedul reglabil in inaltime si complet montat din productie poseda picioare din aluminiu si poate sustine montura si telescopul stabil si fara vibratii. Tava de accesorii va permite sa pastrati accesorii importante tot timpul la indemana. Optional poate fi echipata montura cu un motor pentru urmarirea automata pe axul ascensiei drepte. La modelele Astromaster MD acest motor este inclus in pachetul de livrare.

Montura se livreaza impreuna cu:

  • Montura ecuatoriala CG-1
  • Trepied din aluminiu (reglabil in inaltime de la 71cm pana la 121cm)
  • Tava accesorii

Diametru obiectiv 80mm
Tip Refractor acromat
Distanța focală 900 mm
Raport focal f/11,3
Montura Ecuatorială
Tip focuser Cremalieră 1,25”
Oculare 20mm, 4mm
Căutător 5x24
Capacitate de colectare a luminii 130
Putere de separație 1,44”
Magnitudinea limită 11,3 mag
Barlow 3x
Putere de mărire utilă maximă 160x
Control GoTo Nu
Oglindă zenitală 1,25” -90°
Alte accesorii Software The sky

Suport clienți

Luni-Vineri 8:00-16:00

Telefon:0363401682 0765358027 0725544655 0745015673

Contactați echipa noastră!
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.