Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Telescop Celestron EdgeHD-SC 203/2032 Advanced VX AVX GoTo Mărește imaginea

Telescop Celestron EdgeHD-SC 203/2032 Advanced VX AVX GoTo

Telescopul ofera performante vizuale si fotografice superbe fara coma sau distorsiune de camp.

Detalii

13055

Disponibilitate: În 2-3 zile

10 900,00 lei

Sistemul optic EdgeHD combina intreaga putere conferita de telescoapele SCT cu un sistem optic de inalta rezolutie si imagini de calitatea unui astrograf. Ca instrument vizual, optica EdgeHD ofera imagini punctiforme ale stelelor chiar si cu ocularul dumneavoastra ce are cel mai larg camp vizual. Puteti observa intregul catalog Messier, sute de alte obiecte NGC, IC si Caldwell, in detalii impresionante.

In ceea ce priveste astrofotografia, optica EdgeHD produce imagini fara aberatii, cu orice camera digitala, CCD sau DSLR. Optica EdgeHD este proiectata sa produca un plan focal extrem de plat si suficient de precis incat sa fie compatibil si cu cei mai mari senzori CCD, astfel veti avea stele punctiforme pana la marginea campului vizual.

Noua montura Celestron AVX

Aceasta montura este special conceputa pentru a oferi o performanta optima impreuna cu telescopele de mici dimensiuni. Acum telescopul dumneavoastra poate beneficia de suportul pentru aliniere All-Star Polar Alignment si autoguider. Puteti face expuneri lungi utilizand corectia periodica a erorilor care este permanenta si programabila. Montura AVX are acum o baza de dimensiuni mai mari, ceea ce duce la o stabilitate mai mare sub greutati crescute. Motoarele imbunatatite au o putere mai mare si pot suporta cu usurinta o echilibrare mai putin perfecta.
Diametru obiectiv 203 mm
Tip Schmidt-Cassegrain
Greutate 25 kg
Distanța focală 2032 mm
Raport focal f/10
Montura Ecuatorială
Oculare 40 mm
Căutător 9x50
Capacitate de colectare a luminii 840
Putere de separație 0,57”
Magnitudinea limită 13,3 mag
Putere de mărire utilă maximă 406x
Control GoTo Da
Greutate tub 6 kg
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.