Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Telescop Celestron SC 235/2350 CGE Pro 925 GoTo Mărește imaginea

Telescop Celestron SC 235/2350 CGE Pro 925 GoTo

Desi are o distanta focala lunga, optica Schmidt-Cassegrain ofera tuburi cu dimensiuni foarte compacte fiind potrivite pentru transport.

Detalii

25095

Disponibilitate: În 2-3 zile

34 900,00 lei

Desi are o distanta focala lunga, optica Schmidt-Cassegrain ofera tuburi cu dimensiuni foarte compacte fiind potrivite pentru transport. In cazul acestor sisteme lumina care trece printr-o placa corectoare asferica Schimdt este apoi reflectata de o oglinda principala sferica. Lumina reflectata de oglinda principala este reflectata inca odata de oglinda secundara, raza de lumina ajungand in spatele tubului optic printr-o gaura centrala aflata in oglinda principala. Sistemul optic este unul inchis si este greu afectat de turbulente care pot influenta calitatea imaginii. Optica inchisa inseamna si o mai buna protectie impotriva depunerii de praf sau a altor impuritati. Placa corectoare are o acoperire antirelfexie multipla care asigura o imagine lipsita de reflexii nedorite.

Optica ofera o imagine foarte buna, clara si cu un contrast ridicat, ideala pentru observatii planetare. Sistemul Schimdt-Cassegrain garanteaza un camp vizual mareoptim in principal pentru observatii Deep-Sky. Posibilitatea de a privi imaginea prin spatele tubului permite o orientare foarte usoara a instrumentului. Posibilitatea de a orienta usor instrumentul face din acest instrument unul usor de utilizat si pentru observatii terestre. Optica are un raport focal de 1/10 si este foarte potrivita pentruastrofotografie.

Sistemul de focalizare prin miscare a oglinzii principale permite un interval de focalizare foarte mare facand posibila utilizarea aproape oricarui accesoriu optic sau adaptor. Mecanismul de miscare a oglinzii principale are o constructie care minimizeaza efectul de “shifting”. Utilizarea de materiale de calitate cum ar fi componente de aluminiu, otel sau inox confera instrumentului o greutate redusa care permite utilizarea unei monturi mai usoare.

Caracteristicile opticii:

  • Distanta focala lunga in design compact
  • Tub de aluminiu cu o greutate redusa
  • Acoperire antireflexie XLT
  • Sistem inchis
  • Efect redus de shifting al oglinzii principale
Diametru obiectiv 235 mm
Tip Schmidt-Cassegrain
Distanța focală 2350 mm
Raport focal f/10
Montura Ecuatorială
Capacitate de colectare a luminii 1130
Putere de separație 0,49”
Magnitudinea limită 13,7 mag
Putere de mărire utilă maximă 470x
Control GoTo Da
Alte accesorii Software NexStar
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.