Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Telescop Orion Refractor Acromat AP 80/600 ED OTA Mărește imaginea

Telescop Orion Refractor Acromat AP 80/600 ED OTA

Acest refractor de câmp larg este un telescop ideal pentru observaţii panoramice şi oferă o variantă compactă, ideală pentru călătorii.

Detalii

13898

Disponibilitate: În 5-8 zile.

2 640,00 lei

Optica 80/600 ED:

Acest refractor de câmp larg este un telescop ideal pentru observaţii panoramice şi oferă o variantă compactă, ideală pentru călătorii. Distanţa focală de 600mm şi obiectivul de 80mm, format din 2 lentile din sticlă ED, oferă pasionaţilor de astrofotografie unsistem optic rapid cu un raport focal de f/7.5. Imaginea obţinută este una foarte clară şi cu contrast ridicat. Prin utilizarea de sticlă ED FPL-53 sunt eliminate aproape toate defectele cromatice vizibile. Sticla ED oferă performanţă datorită unui index de dispersie a luminii foarte scăzut. Prin combinarea acestor elemente ED cu alte elemente de sticlă optică se reuşeşte o bună corectare a aberaţiei cromatice. Sunt integrate elemente din sticlă Schott care ajută si la creşterea contrastului. Transmisia luminii este îmbunătăţită cu ajutorul unei acoperiri antireflex speciale (Metallic High Transmission Coating).
Instrumentul este unul foarte rentabil mai ales pentru cei care vor sa facă astrofotografie. Obiecte cereşti precum galaxia Andromeda sau Pleiadele sunt predestinate pentru un asemenea instrument şi la această distanţă focală. Tubul optic este echipat cu un focuser Crayford de 2'' cu reductie 1:11 pentru o focalizare fină, lucru important în astrofotografie. Optica poate fi utilizată ideal şi ca lunetă de ghidaj şi ca instrument de fotografiere de cei care practică astrofotografia. Distanţa focală scurtă este ideală şi pentru utilizarea unui autoguider. În domeniul observaţiilor în natură refractorul poate fi schimbat într-un instrument terestru performant cu diverse posibilităţi de conectare. Chiar de la prima vedere optica arată ca o adevărată bijuterie: aceasta impresionează prin design-ul elegant de primă clasă, tubul şi căutătorul strălucesc într-un ton estetic de culoare neagră. În contrast cu acestea capacul de rouă de culoare albă şi inelele de ghidaj reprezintă elementul clasic al designului

Avantajele pe scurt:

  • tub optic scurt şi construcţie compactă;
  • posibilitate de utilizare a instrumentului în astrofotografia de câmp larg;
  • optică ED pentru o imagine fără defecte cromatice;
  • sticlă de înaltă calitate de producţie germană;
  • Metallic High Transmission Coating.

 

 
Diametru obiectiv 80mm
Tip Refractor apocromat
Distanța focală 600 mm
Raport focal f/7,5
Montura fără montură
Tip focuser Crayford 2”
Capacitate de colectare a luminii 130
Putere de separație 1,44”
Magnitudinea limită 11,3 mag
Putere de mărire utilă maximă 160x
Control GoTo Nu

Suport clienți

Luni-Vineri 8:00-16:00

Telefon:0363401682 0765358027 0725544655 0745015673

Contactați echipa noastră!
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.