Producători

Omegon

Buletin de știri

Recomandat AllShops

Urmareste comanda Urgent Cargus

Monocular Orion zoom 10-25x42 Mărește imaginea

Monocular Orion zoom 10-25x42

Monocularul cu zoom 10x-25x va încânta orice amator de activităţi outdoor datorită intervalului de magnificare versatil şi a designului solid, rezistent la apă.

Detalii

25379

Disponibilitate: În 3-5 zile

427,00 lei

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Monocularul cu zoom 10x-25x va încânta orice amator de activităţi outdoor datorită intervalului de magnificare versatil şi a designului solid, rezistent la apă.

Cu o lungime mai mică de 7", monocularul rezistent la apă Orion 10 - 25x42 Zoom este uşor de luat oriunde doriţi pentru a putea observa păsări, animale sălbatice, peisaje şi multe altele! Puteţi chiar să aruncaţi o privire asupra craterelor de pe Lună în nopţile senine cu acest mic instrument performant.

Magnificarea cu zoom variabilă este ideală pentru o scanare rapidă la puterea de mărire 10x iar apoi prin creşterea treptată până la putearea 25x pentru o privire mai îndeaproape. Distanţa minimă de focalizare de doar 20" vă permite să focalizaţi şi obiectele apropiate cu o claritate uimitoare. Imaginile au o luminozitate ridicată şi sunt detaliate chiar şi la apus sau răsărit datorită capacităţii de colectare a luminii al obiectivului generos de 42mm.

Imaginea este orientată corect în monocularul cu zoom, la fel ca la binocluri, dar are dimensiuni şi o greutate mult mai mici decât binoclurile compacte pentru o portabilitate mai bună. De fapt monocularul cântăreşte mai puţin de o jumătate de kilogram!

Corpul rezistent la apă acoperit cu o armătură de cauciuc protejează monocularul cu zoom de agenţii externi şi de lovituri ocazionale. Sunt incluse la livrare o curea de transport detaşabilă şi o geantă moale cu găici pentru curea. Monocularul se poate monta la trepied prin intermediul unui adaptor pentru observaţii mai stabile.

Distanță de vizualizare 14 mm
Acoperire antireflex Multiplă
Putere de mărire 25x
Diametru lentilă frontală 42 mm
Pupilă de ieşire 2,8 mm
Material sticlă BaK-4
Câmp vizual real 3,3°
Câmp vizual la 1.000 m 51 m
Limita de focalizare în apropiere 1 m
Tip constructiv Monocular
Ocular cu zoom inclus da
Filet de fixare pe trepied da
Rezistent la stropire da
Postură vizualizare Dreaptă
Geantă de protecție antipraf da
Viziteaza magazinul Astromagazin pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.