Accesorii colimare

Informații

Oferte speciale

Producatori

Pret redus! Ocular pentru colimare telescoape Newton Mareste

Ocular pentru colimare telescoape Newton

JUSn

SkyWatcher

Produs nou

Ocularul este destinat colimarii opticii telescoapelor tip Newton.

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 1,00 lei.


170,00 lei **TVA inclus

-40,00 lei

210,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Tip ocularocular de colimare
Diametru conexiune1,25”

Informatii

Ocularul pentru colimare este un dispozitiv cu o reticul la un capăt. Plasați ocularul in focuser și aliniați elementele optice cu ajutorul reticulului. Cel mai lung este pentru reflectaore Newton, în timp ce cele mai scurte pot fi folosite pentru telescoapele refractoare. În timpul nopții, dispozitivul poate fi utilizat dacă acesta este iluminat din lateral, în acest caz discul iluminat trebuie privit ca un disc luminos în oglinda secundară și primară.Ocularul de colimare pentru refractoare are un design similar, dar mult mai scurt, care poate fi folosit prin verificarea luminii reflectate de obiectivul obiectivului principal.

Colimator laser sau ocular colimator? Care dintre ele este mai eficient? Când lucrați singur în întuneric (și nu puteți ajunge la ambele șuruburi de colimare în timp ce vă uitați într-un ocular) atunci laserul este mai convenabil. Ca dezavantaj, colimatorul laser nu arată dacă oglinda secundară este poziționată corect, ceea ce se poate observa în ocularul colimator.

Recenzii

Scrie o recenzie

Ocular pentru colimare telescoape Newton

Ocular pentru colimare telescoape Newton

Ocularul este destinat colimarii opticii telescoapelor tip Newton.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania