Accesorii colimare

Informații

Oferte speciale

Producatori

Suruburi de colimare Bobs Knobs SCT 8" f/10 standard

58044

Produs nou

Suruburile permit colimarea opticii telescoapelor SCT 8" f/10.

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1 punct de loialitate. Cosul tau va totaliza 1 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 1,00 lei.


132,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

MaterialAluminiu
Diametru13mm

Informatii

Telescoapele Celestron 8" SCT utilizează fie șuruburi de colimare standard 6-32, fie șuruburi de colimare M3 metrice. 

Manere: plastic negru, diametru 13 mm (1/2 ")
Filet: Aliaj din aluminiu anodizat negru

Note:

Aceste suruburi se vor potrivi modelelor C8 fabricate înainte de 2005 (cu excepția tubului oranj înainte de 1980) și cele mai multe modele post-2005 cu șuruburi de colimare argintii din fabrica.
    Majoritatea modelelor cu șuruburi negre de colimare din fabrica tip Phillips necesită suruburi C8 metrice. Cu toate acestea, câteva telescoape post-2005 au șuruburi negre de colimare tip Phillips cu filet standard. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să determinați ce șuruburi are telescopul dvs. Asigurați-vă că filele cu rotita se potrivesc cu filetele din fabrică înainte de a instala rotitele.

Oferim distanțiere pentru a ridica ușor butoanele pentru o utilizare mai ușoară, dar distanțierele pot fi omise dacă butoanele intră în contact cu interiorul capacului de praf cu deschidere totală. Distanțierele sunt necesare pentru butoanele instalate pe secundara Fastar cu șuruburi de colimare de argintii pentru o distanță corespunzătoare.
    Unele versiuni ale telescopului au un capac mic de plastic peste șuruburile de colimare din fabrică. Acest capac trebuie scos și pus deoparte când sunt instalate butoanele Bobs. Capacul este numai cosmetic și nu va afecta funcționarea telescopului.

Recenzii

Scrie o recenzie

Suruburi de colimare Bobs Knobs SCT 8" f/10 standard

Suruburi de colimare Bobs Knobs SCT 8" f/10 standard

Suruburile permit colimarea opticii telescoapelor SCT 8" f/10.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania