Binoclu Maxbright Baader și geantă pentru transport din aluminiu (include compensator 2,6x și adaptor 1,25”)
Binoclu Maxbright Baader și geantă pentru transport din aluminiu (include compensator 2,6x și adaptor 1,25”)
Binoclu Maxbright Baader și geantă pentru transport din aluminiu (include compensator 2,6x și adaptor 1,25”)
Binoclu Maxbright Baader și geantă pentru...
Binoclu Maxbright Baader și geantă pentru...
Binoclu Maxbright Baader și geantă pentru...

Binoclu Maxbright Baader și geantă pentru transport din aluminiu (include compensator 2,6x și adaptor 1,25”)

2456455
Indisponibil
1.434,72 lei
cu TVA

Binoclul Baader Maxbright permite observarea printr-un telescop folosind ambii ochi.


>Câștigă 14 puncte/14,00 lei Câștigă 14 puncte/14,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 14 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 14,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

369.45 Lei x 4 rate

 

Beneficiile utilizării Binoclului Maxbright sunt esențiale: reduce oboseala ochilor, și crește posibilitatea de a vă concentra confortabil pe obiectele astronomice și de a vedea detalii fine. Folosind ambii ochi, se compensează eventualul astigmatism și se reduce zgomotul vizual al imaginii. Aceste beneficii sunt importante atât pentru observații planetare cât și deep-sky. Odată ce ați încercat să faceți observații cu ambii ochi, nu veți mai dori să reveniți la observațiile cu un singur ochi.

 Cu o experiență de peste 20 de ani, Baader Planetarium este expert mondial în conceperea și producerea binocularelor astronomice de calitate. Binocularul Maxbright nu este un produs ”cosmetizat” venit din China. Cei de la Baader Planetarium au lucrat împreună cu partenerii din China, au reproiectat elementele componente esențiale, în același timp aducând controlul calității și asamblarea la standardele superioare germane. Rezultatul costă câțiva dolari în plus, dar calitatea și performanța merită modesta investiție. În experiențele avute, la puteri de mărire ridicate ale planetei Marte, performanțele s-au dovedit comparabile cu cele produse de binocularul Maxbright Mark V.

 Caracteristicile binocularului Maxbright sunt:

 Colimarea precisă. Pentru a avea o imagine centrată la puteri de mărire mari, alinierea celor două axe optice trebuie să fie perfectă. Asa înseamnă o poziționare și aliniere foarte precisă a tuturor elementelor optice și mecanice. Aceste alinieri trebuie menținute pe întreaga durată de utilizare a binocularului chiar și la o utilizare mai intensă. Pentru a atinge acest grad al colimării, Baader a inclus câteva elemente-cheie:

 Componentele mecanice și prismele regândite sunt produse la aceeași precizie ca la binocularul Mark V. Tuburile în care se introduc ocularele sunt ajustabile (reglarea dioptriei și mai multe șuruburi de reglare). Spre deosebire de binocularele ieftine chinezești, binoculrul Maxbright se poate colima. Este un lucru esențial să puteți colima binocularul mai ales atunci când observați la puteri mari de mărire.

 Distanța interoculară variază între 53mm - 74.5mm.

 Trei compensatoare dedicate de 1.25X, 1.7X, 2.6X pentru utilizarea cu orice tip de telescop, reflector sau refractor. Alte produse slabe calitativ, folosesc un Barlow sau un simplu element amplificator. Aceste compensatoare dedicate, alcătuite din două lentile acoperite cu straturi antireflex, au fost special proiectate de Carl Zeiss și AstroPhysics să compenseze aberația cromatică ce există în toate binocularele, la fel și aberația de sfericitate specifică. Pe lângă corecția acestor aberații, Compensatoarele Baader reduc back-focus-ul necesar. Acest aspect este important la telescoapele reflectoare dar și la cele refractoare.

 Acoperire multistrat pe toate surafețele de sticlă, ceea ce oferă o imagine strălucitoare și cu contrast.

 Apertură cu deschiderea de 23mm. Excelentă iluminare a ocularelor de 1,25”, chiar și a celor cu distanță focală mare și cu câmp larg. În testele făcute cu ocularul TeleVue 24mm Panoptic (68 grade) și refractorul rapid Takahashi Sky 90 (f/5.6) a existat doar puțină vignetare vizibilă la marginea câmpului.

 Sistem T2 modular. Inelul T permite binocularului Maxbright să se potrivească pe orice telescop, reducând lungimea traseului optic. Binocularul Maxbright vine standard cu adaptor de 1,25„ sau 2” ce se potrivește pe orice telescop, dar poate fi adaptat să se potrivească și cu multitudinea de accesorii T2. 

Fiecare binocular Maxbright este livrat într-o cutie de protecție din aluminiu impreună cu un compensator la alegere și un adaptor 1,25" sau 2". Compensatoarele se vând și separat, putând alege în funcție de diversele puteri de mărire pe care doriți să le obțineți.

Diametru conexiune
1,25"; 2"
Acoperire antireflex
Multiplă
Distanţă interpupilară
53-74,5 mm
Geantă de protecţie
da
Compensare dioptrii
Da
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.