Accesorii oculare

Informații

Oferte speciale

Producatori

Binocular Bino viewer Omegon 1.25"

33077

Omegon

Produs nou

Vizualizare relaxată și spațială – Ideal pentru observații planetare și lunare.

Mai multe detalii

In stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 9 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 9 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 9,00 lei.


995,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate600 g
Diametru conexiune1,25”
Acoperire antireflexMultiplă
Distanţă interpupilară54-75 mm
Geantă de protecţieda
Culoarenegru
Conexiune spre ocular1.25"
Dimensiuni13x12x5 cm
Clemă inelarăda

Informatii

Vizualizare relaxată și spațială – Ideal pentru observații planetare și lunare

Cu ajutorul acestui accesoriu binocular vă transformați telescopul într-un binoclu. Acum puteți privi foarte relaxat fără să fiți nevoiți să închideți un ochi. Nu numai că nu obosiți așa repede, veți avea și o viziune spațială mai bună la observațiile planetare și lunare. Pe lângă toate acestea, imaginea va apărea mai luminoasă și mai mare din motive ce tin de fiziologie. Chiar și observatorii de planete cu experiență descoperă detalii noi!

Orientarea imaginii nu se schimbă după montarea accesoriului binocular. În caz că folosiți o prismă Amici în vederea obținerii unei imagini planetare sau lunare corect orientate orizontal și vertical, orientarea imaginii va rămâne neschimbată chiar și după montarea accesoriului binocular.

Pentru folosirea unui accesoriu binocular, veți avea nevoie de două oculare cu acelasi sistem constructiv și distanță focală. Ambele ieșiri ale accesoriului binocular au câte un inel de focalizare.

Accesoriul binocular vă oferă posibilitatea de a observa cu amândoi ochi. Totuși, aceste instrumente au fost concepute în special pentru obiectele mai luminoase, cum ar fi planetele, Luna și obiectele luminoase Deep-Sky. În cazul obiectelor ceresti mai slabe este recomandată metoda veche de a observa cu un singur ochi. Obiectele luminoase în schimb se arată fascinant prin acesta.

Recenzii

Nota 
2021-05-25

Revin cu o rectificare

Bresser 127/1200 nu 152 mm,am reusit cu ceva efort sa gasesc punctul de focus undeva in afara si la distanta de corpul lunetei,fara prisma. Trebuie un adaptor de prelungire. Folosit cu reflector newton nu am avut probleme.

  Nota 
  2021-05-25

  Revin cu o rectificare

  Bresser 127/1200 nu 152, am mai încercat si nu am reusit sa gasesc punctul de focus,fara prisma,direct in luneta si la distanta de luneta am reusit ceva dar trebuie un adaptor de prelungire.Conectat la reflector newton nu am avut probleme sa gasesc punctul de focus.

   Nota 
   2020-12-30

   Recomand

   Testat cu skywatcher 150/750 refractor .Testat și cu bresser 152/1200 .dar se vede mai bine mai clar și cu putere de mărire mai mare cu skywatcher cu tub scurt

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Binocular Bino viewer Omegon 1.25"

    Binocular Bino viewer Omegon 1.25"

    Vizualizare relaxată și spațială – Ideal pentru observații planetare și lunare.

    Accesorii recomandate

    Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

    Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania