Roată de filtre 7x36 QHYCFW3-M-US-36 QHY
Roată de filtre 7x36 QHYCFW3-M-US-36 QHY
Roată de filtre 7x36 QHYCFW3-M-US-36 QHY
Roată de filtre 7x36 QHYCFW3-M-US-36 QHY

Roată de filtre 7x36 QHYCFW3-M-US-36 QHY

QHYCFW3-M-US-36
in stoc
2.240,00 lei
cu TVA

Roata de filtre completă pentru 7 filtre de 36 mm nemontate în celulă - această versiune este UltraSlim cu un backfocus redus la doar 17,5 mm.

>Câștigă 22 puncte/22,00 lei Câștigă 22 puncte/22,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 22 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 22,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

135.57 Lei x 24 rate

 

Pentru controlul roții de filtre, este inclus un port personalizat pentru roțile de filtre QHY cu 4 pini care furnizează semnale de putere și control roților de filtre QHY cu control dublu, cum ar fi roțile de filtre din seria 3. Atât roțile de filtre din seria 2, cât și noua serie 3 poate să fie controlată de un program extern independent folosind portul USB al roții de filtre sau prin portul serial QHY cu 4 pini. Când este conectat la portul QHY cu 4 pini, nu este necesar nici un cablu de alimentare suplimentar sau program de control. Toate funcțiile roții de filtre sunt controlate prin intermediul camerei și al softului său de operare.

Roțile de filtre din seria 3 folosesc un nou motor cu acționare directă și vor inversa direcția pentru a lua calea cea mai scurtă atunci când treceți de la un filtru la altul. De exemplu, roata se deplasează din poziția filtrului 1 în poziția 2 în poziția 3 și apoi înapoi în poziția 1, în poziția 7 și înapoi în poziția 1 fără a face vreodată o rotație completă. Acest lucru economisește timp dacă faceți multe modificări ale filtrului într-o sesiune astrofoto.

LED-ul își schimbă culoarea pentru fiecare poziție a filtrului. LED-ul tricolor atribuie o culoare sau o combinație unică de culori fiecărei poziții a filtrului, astfel încât să puteți spune dacă acesta a fost mutat în poziția corectă fără a-l scoate din telescop.

CFW3 este, de asemenea, subțire. Această caracteristică și back focusul scurt al camerelor COLDMOS vă permit să adăugați unul dintre mai multe adaptoare pentru obiectivele Canon și Nikon pentru imagini cu câmp larg cu roata de filtre.

În centrul plăcii din spate este un port de alimentare de 12 volți DC. Acest port este filetat pentru un cablu prelungitor scurt care vine cu camera care se conectează în siguranță, astfel încât să nu se deconecteze accidental în timpul captării imaginilor.

alimentare
12V
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.