Set filtre LRGB Chroma 1.25"

Set filtre LRGB Chroma 1.25"

66710
in 7-14 zile
4.995,00 lei
cu TVA

Set filtre LRGB pentru astrofotografie.

>Câștigă 49 puncte/49,00 lei Câștigă 49 puncte/49,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 49 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 49,00 lei.
 

Patru filtre pentru o imagine color - Setul de filtru LRGB este folosit pentru a fotografia cerul în culori, folosind o cameră cu senzor monocrom. Camerele monocrom CCD folosite pentru astrofotografie oferă o imagine luminoasă a obiectelor deep sky la rezolutie foarte mare ca si cum toti pixeli de pe cip lucrează împreună pantru a produce imaginea. Cu toate acestea, rezolutia este minimă cu aparatele care folosesc cipuri CCD color, la care 1/3 din pixeli au filtre de culoare. Numai un filtru LRGB cu un aparat monocrom face uz de întregul cip si poate genera prin urmare o imagine color de înaltă rezolutie.

L - filtrul de luminozitate.

Filtrul de luminozitate trece întreg spectrul de lumină vizibilă, dar blochează lumina UV si IR - astfel acest filtru colectează toate informatiile utile despre obiect.

RGB - fiecare filtru are o misiune specială

Aceste trei litere stau pentru cele trei filtre de culoare diferite RGB de la care creati în cele din urmă fotografia dvs. color. Culorile pe care le percepem sunt cele trei culori primare - rosu, galben si albastru. Combinate, acestea dau toate culorile pe care le putem vedea. Ochii nostri amestecă toate culorile lumii noastre de la receptorii RGB interni (sau filtre). Cele patru imagini de la canalele LRGB sunt combinate în cadrul procedurii de procesare a imaginii si practic crează fotografia finală culor.

Diametru conexiune
1,25”
Tip filtru
RGB
Material cadru de montare
Aluminiu
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.