Adaptoare 1.25"

Informații

Oferte speciale

Producatori

Adaptor TS T2 la 1,25", lungime 54 mm

TST2-1-54MM

TS- Optics

Produs nou

Adaptorul permite conectarea unor oculare de 1,25" la un filet T2 - ajutor ideal de căutare și focalizare pentru astrofotografie.

Mai multe detalii

In stoc

Acest produs nu genereaza puncte de loialitate.


95,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Lungime54 mm
Conexiune spre ocular1.25"
Conexiune 2T2

Informatii

Adaptorul TS,  T2 la 1,25" - adaptor pentru focalizare in astrofotografia cu camerele DSLR.
Cu adaptorul TST2-1-54mm, am proiectat o soluție specială pentru astrofotografie. În acest proces, am ținut cont de două caracteristici:

- Distanta de lucru a celor mai multe corectoare si reducatoare de la filetul T2 la pozitionarea optima a camerei este de 55 mm (exact calea optica a camerei SLR cu adaptor T2).
- Multe oculare Plössl și Kellner au un punct focal aproximativ la intersecția dintre conexiunea de 1,25" până la corpul ocularului. Pentru a compensa un alt loc al punctului focal, adaptorul este proiectat cu 1mm mai scurt.

Astfel puteți face un ocular de localizare ideal sau un ajutor eficient de focalizare pentru astrofotografie dintr-un simplu Plössl sau Kellner.
Acest lucru este ușor de făcut: luați un ocular adecvat din set (mulți astronomi amatori au oculare simple si ieftine undeva în sertar - puteți să comandați, bineînțeles, oculare potrivite). Și apoi procedați după cum urmează:

- Focalizați camera la telescop cât mai bine posibil.
- Deșurubați camera cu adaptorul de la corector, iar filetul T2 devine vizibil.
- Acum, înșurubați adaptorul TST2-1-54mm cu ocularul pe filetul T2.
- Slăbiți prinderea la adaptor și focalizați încet trăgând în afară ocularul. Când obiectul este perfect focalizat, fixați din nou ocularul.

Aveți un ajutor perfect de localizare sau un ajutor eficient de focalizare, în funcție de distanța focală a ocularului.

Ocularele cu distanța focală de 6 mm și 15 mm sunt potrivite pentru focalizare, lungimile focale ale ocularului de la 25 mm la 32 mm sunt potrivite pentru localizare.

Recenzii

Scrie o recenzie

Adaptor TS T2 la 1,25", lungime 54 mm

Adaptor TS T2 la 1,25", lungime 54 mm

Adaptorul permite conectarea unor oculare de 1,25" la un filet T2 - ajutor ideal de căutare și focalizare pentru astrofotografie.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania