Adaptoare baioneta DSLR

Informații

Oferte speciale

Producatori

Inel T2 Celestron pentru Nikon

93402

Celestron

Produs nou

Inelul T2 transforma telescopul sau luneta terestra intr-un teleobiectiv foto.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

115,16 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Conexiune dinspre telescopbaionetă
MaterialMetal
Conexiune (spre telescop)T2

Informatii

Un inel T este unul dintre primele accesorii de care ai nevoie dacă vrei să faci poze prin intermediul unui telescop sau luneta terestra. Dacă aveți o cameră Nikon SLR sau DSLR, inelul T pentru Nikon este cel potrivit.

Pentru a utiliza inelul T, scoateți obiectivul de la aparatul foto și atașați inelul T în locul acestuia, la fel cum ați face și dacă ați monta un obiectiv. Partea dinspre telescop a inelului T are filet care acceptă o varietate de adaptoare, inclusiv adaptorul T Celestron sau Tele-Extender. Adaptorul pe care îl alegeți depinde de tipul de fotografie pe care doriți să îl faceți.

Puteți face fotografii terestre și/sau ale cerului noptii utilizând un simplu adaptor T pentru a vă transforma telescopul într-un super teleobiectiv. Fotografia focala este populara pentru timpi scurti de expunere precum imagini terestre sau Luna.

Daca aveti nevoie de mai multa putere de marire decat va poate oferi telescopul Schmidt-Cassegrain, un Tele-Extender va permite sa intoduceti un ocular in interior inainte de a-l conecta la telescop. Acesta se utilizeaza la fotografia de inalta rezolutie planetara si lunara.

Recenzii

Scrie o recenzie

Inel T2 Celestron pentru Nikon

Inel T2 Celestron pentru Nikon

Inelul T2 transforma telescopul sau luneta terestra intr-un teleobiectiv foto.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania