Inel T2 Celestron pentru Nikon
Inel T2 Celestron pentru Nikon
Inel T2 Celestron pentru Nikon
Inel T2 Celestron pentru Nikon

Inel T2 Celestron pentru Nikon

93402
In stoc
145,00 lei
cu TVA

Inelul T2 transforma telescopul sau luneta terestra intr-un teleobiectiv foto.

Câștigă 1 punct/1,00 lei Câștigă 1 punct/1,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 1 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 1,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

36.33 Lei x 4 rate

 

Un inel T este unul dintre primele accesorii de care ai nevoie dacă vrei să faci poze prin intermediul unui telescop sau luneta terestra. Dacă aveți o cameră Nikon SLR sau DSLR, inelul T pentru Nikon este cel potrivit.

Pentru a utiliza inelul T, scoateți obiectivul de la aparatul foto și atașați inelul T în locul acestuia, la fel cum ați face și dacă ați monta un obiectiv. Partea dinspre telescop a inelului T are filet care acceptă o varietate de adaptoare, inclusiv adaptorul T Celestron sau Tele-Extender. Adaptorul pe care îl alegeți depinde de tipul de fotografie pe care doriți să îl faceți.

Puteți face fotografii terestre și/sau ale cerului noptii utilizând un simplu adaptor T pentru a vă transforma telescopul într-un super teleobiectiv. Fotografia focala este populara pentru timpi scurti de expunere precum imagini terestre sau Luna.

Daca aveti nevoie de mai multa putere de marire decat va poate oferi telescopul Schmidt-Cassegrain, un Tele-Extender va permite sa intoduceti un ocular in interior inainte de a-l conecta la telescop. Acesta se utilizeaza la fotografia de inalta rezolutie planetara si lunara.

Material
Metal
Conexiune 2
T2
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.