Adaptoare

Informații

Oferte speciale

Producatori

Inel T2 Celestron pentru Canon EOS Mareste

Inel T2 Celestron pentru Canon EOS

44777

Celestron

Produs nou

Inelul T2 transforma telescopul sau luneta terestra intr-un teleobiectiv foto.

Mai multe detalii

In 5-8 zile

120,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Conexiune dinspre telescopbaionetă
MaterialMetal
Conexiune (spre telescop)T2

Informatii

Inelul T se conecteaza la corpul camerei in locul obiectivului foto. Camera foto este apoi montata la telescop. Multe telescoape au deja un filet T2 (M42x0.75) inclus in focuser. Telescopul va deveni astfel un obiectiv tele-foto cu apertura fixa si focalizare manuala, lungimea focala corespunzand cu cea a telescopului. Pentru a a sigura succesul in astrofotografie, focuserul ar trebui sa fie cat mai robust. Focalizarea se face cel mai bine utilizand modul Live View, pe o stea mai stralucitoare. In acest mod, telescopele cu focala lunga pot fi focalizate precis.

Toate ineleleT2 Celestron sunt standardizate, asa incat distanta lor focala este exact 55.0mm. Aceasta distanta este precis mentinuta pentru alte accesorii optice - precum corectoare de camp sau oculare Barlow, astfel incat se evita erori de imagine.

Un inel T este util nu doar pentru conectarea camerei foto DSLR la telescop, dar si pentru conectarea lunetelor terestre si a ocularelor. In cazul lunetelor terestre, camera nu este direct conectata la luneta, ci la ocular. Asa numitul ocular de proiectie produce puteri de marire mai mari. Conectarea directa la o luneta terestra nu este posibila, cel putin nu in cazul celor de tip refractor - intrucat nu este posibila aducerea camerei in focus. Utilizand ocularul, se evita aceasta problema.

Tuburile de extensie T2 s-au dovedit utile pentru imbunatatirea calitatii imaginii, avand ca efect si cresterea puterii de marire.

Recenzii

Scrie o recenzie

Inel T2 Celestron pentru Canon EOS

Inel T2 Celestron pentru Canon EOS

Inelul T2 transforma telescopul sau luneta terestra intr-un teleobiectiv foto.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania