Inel T2 Celestron pentru Canon EOS
Inel T2 Celestron pentru Canon EOS
Inel T2 Celestron pentru Canon EOS
Inel T2 Celestron pentru Canon EOS

Inel T2 Celestron pentru Canon EOS

44777
In stoc
145,00 lei
cu TVA

Inelul T2 transforma telescopul sau luneta terestra intr-un teleobiectiv foto.

Câștigă 1 punct/1,00 lei Câștigă 1 punct/1,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 1 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 1,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

36.33 Lei x 4 rate

 

Adaptorul T este conectat la corpul camerei in locul obiectivului foto. Camera este apoi insurubata ferm la telescop. Multe telescoape au deja un filet T2 (M42x0.75) deja incorporat in focuser iar pentru alte focusere exista adaptoare care sa corespunda dimensiunii de 2". Telescopul functioneaza apoi ca un teleobiectiv cu apertura fixa cu focalizare manuala, distanta focala corespunzand cu cea a telescopului in sine. Pentru a va asigura ca fotografiile dvs. vor fi reusite, focalizatorul ar trebui sa fie cat mai solid posibil. Focalizarea se face cel mai bine pe camera in modul Live View folosind o stea stralucitoare. In acest fel, telescoapele cu distanta focala mai lunga pot fi focalizate precis.

Toate inelele Celestron T2 sunt standardizate, astfel incat distanta focala a flansei este exact de 55.0 mm. Deci, aceasta distanta este mentinuta cu precizie si pentru alte accesorii optice - cum ar fi corectoarele de camp sau Barlow - evitand astfel erorile de imagine.

Un inel T nu este util numai pentru conectarea unei camere reflexe cu un singur obiectiv (DSLR) la un telescop, ci este de asemenea potrivit pentru conectarea multor lunete terestre si oculare. Pentru lunetele terestre, camera nu este conectata direct la luneta, ci mai degraba la ocular. Asa-numita proiectie prin ocular produce mariri mai mari ce depind doar de marirea ocularului. Nu este posibila conexiunea directa cu o luneta terestra, cel putin nu cu modelele tip refractor - de obicei pentru ca nu este posibila focalizarea cu camera foto. Folosirea ocularului evita in schimb aceasta problema.

Tuburile de extensie T2 de 40 mm s-au dovedit utile pentru imbunatatirea claritatii imaginii si au si efectul de a creste puterea de marire.

Material
Metal
Conexiune 2
T2
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.