Adaptoare

Informații

Producatori

Adaptor de prelungire 2'' 80 mm Omegon Mareste

Adaptor de prelungire 2'' 80 mm Omegon

54438

Omegon

Produs nou

Adaptorul de prelungire are o executie de calitate ridicata.

Mai multe detalii

In stoc

135,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Greutate140 g
Lungime115 mm
Conexiune dinspre telescop2"
Clemă inelarăda
Conexiune (spre telescop)2"
Diametru60 mm

Informatii

In cazul multor telescoape planul focal se afla mult in afara telescopului pentru a permite utilizarea acestuia in astrofotografie. Problema ce apare in aceasta situatie este legata de imposibilitatea de a focaliza imaginea utilizand anumite oculare.

Aceasta problema este doar una din cele ce pot fi rezolvate cu ajutorul unui adaptor de prelungire 2". Acesta prelungeste lungimea optica a telescopului si permite pozitionarea focuserului intr-o pozitie relativ normala.

Adaptorul de prelungire are o executie de calitate ridicata. Exteriorul si interiorul sunt innegite pentru a diminua reflexiile nedorite.

La capatul aflat spre telescop, adaptorul poseda un filet pentru adaptarea de filtre standard 2". In plus fiecare capat este prevazut cu un surub de siguranta care impiedica o eventuala cadere a ocularului sau a adaptorului de la telescop.

Fixarea adaptorului 2" are loc cu ajtorul unei cleme inelare. Este imposibila o eventuala scapare a adaptorului chiar daca este incarcat cu accesorii mai grele.

In calcularea distantei optice nu se ia in considerare partea de conectare a adaptorului deoarece aceasta parte se va introduce in focuser.

Recenzii

Scrie o recenzie

Adaptor de prelungire 2'' 80 mm Omegon

Adaptor de prelungire 2'' 80 mm Omegon

Adaptorul de prelungire are o executie de calitate ridicata.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania