Off-axis guider HELIX Artesky
Off-axis guider HELIX Artesky
Off-axis guider HELIX Artesky
Off-axis guider HELIX Artesky

Off-axis guider HELIX Artesky

OAG-HELIX
in stoc
895,00 lei
cu TVA

Off axis guider HELIX Artesky are o conexiune de 2" sau M48 spre telescop, iar spre cameră cu o conexiune M48.

>Câștigă 8 puncte/8,00 lei Câștigă 8 puncte/8,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 8 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 8,00 lei.

Credit module tbi bank 3.4.0

234.24 Lei x 4 rate

 

Sistemul are focalizare elicoidală a camerei de ghidaj cu conexiune de 1,25" sau T2 și derotator pentru camera de 360°. Acesta este un instrument foarte convenabil și excelent pentru astrofotografi. Off-axis guiderul este cel puțin o inovație genială, îl putem înșuruba sau îl putem introduce în focalizatorul telescopului. O prismă mică deviază o cantitate foarte mică de lumină de la telescop într-un tub separat, unde se află camera de ghidaj sau ocularul cu reticul iluminat. Datorită acestui lucru, puteți corecta cu ușurință orice erori de urmărire în timpul fotografierii camerei dvs. Rezultatul? Stele perfect rotunde!
Cu un off-axis guider, vei avea fotografii perfecte într-o clipă; fotografiile cu timpi lungi de expunere necesită urmărire precisă, precum cele garantate de off-axis guider-ul HELIX Artesky, un instrument esențial pentru astrofotografi.

Veți obține fotografii perfecte în cel mai scurt timp!
Beneficii:

    Obțineți fotografii grozave cu stele perfect rotunde
    Prismă mare: 12,5x12,5 mm! Perfect cu camere precum ASI290-ASI178-ASI174-Lodestar X2 și similare
    Pentru refractoare și telescoape SC, Mak și RC
    Grosimea totală de numai 25 mm - foarte compact! - Mai aveți 30 mm backfocus pentru corectoarele clasice
    Produs foarte robust si in acelasi timp foarte usor, doar 281g
    Apertură liberă de 45 mm - excelent pentru iluminarea chiar și a senzorilor mari
    Conexiune de 2"(50,8 m) pentru a filtrele de 2".
    Focalizare micrometrică elicoidă cu focalizare de precizie de 0,05 mm.

Foarte ușor de adaptat, off-axis guider-ul HELIX Artesky are o conexiune de 2" sau M48x0,75 spre telescop și M48 spre cameră. Sistem complet cu focalizare elicoidală a camerei de ghidaj cu conexiune 1,25" sau M42x0,75 (T2) și derotator de cameră la 360​​°.
Setul de accesorii include trei șuruburi și un adaptor, datorită acestui accesoriu îți poți roti camera în orice moment pentru a-l menține mereu drept în raport cu obiectul pe care îl fotografiați!

Lunetă de ghidaj sau off-axis guider?

Pentru mulți depinde doar de gustul lor personal, totuși, folosind timpi lungi de expunere, poziția lunetei de ghidaj și a telescopului poate suferi deplasări minime, chiar și cu telescoape reflectoare.
Off-axis guider-ul este recomandat la telescoapele cu distanță focală mare, unde ghidajul în paralel nu este adesea suficient pentru a corecta toate erorile de urmărire și altele (de exemplu, deplasarea oglinzii la telescoapele Schmidt Cassegrain). Poate fi folosit cu succes si pe refractoare in timp ce la telescoapele Newton este recomandat doar in combinatie cu un corector de coma. Un off-axis guider rezolvă cu ușurință această problemă, deoarece există o singură cale optică.

Greutate
281 g
Conexiune spre telescop
2”
FIlet pentru conectare cameră
M48
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.