Alte sisteme

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop Celestron Astrograph S 203/400 RASA 800 AVX GoTo

62954

Celestron

Produs nou

Acest astrograf face foarte ușoară crearea de fotografii uimitoare cu un DSLR modern sau o cameră CCD astronomică.

Mai multe detalii

In 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 149 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 149 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 149,00 lei.


14 990,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv203 mm
TipReflector Astrograf
Greutate21 kg
Distanța focală400mm
Raport focalf/2
MonturaEcuatorială
Tip focuserLinear Crayford
Capacitate de colectare a luminii843
Putere de separație0.68"
Magnitudinea limită13,3 mag
Acoperire antireflexStarbright XLT
Control GoToDa
Sursă de curent12 V
Capacitate de încărcare14 kg
Interfețe2x Aux, USB 2.0, Autoguider
Inălțime maximă trepied163 cm
Inălțime minimă trepied112 cm
Greutate tub7,9 kg
Baza de date40.000
Greutate trepied9 kg
Material trepiedoțel
Reglaj înălțime axă polară7-77
Contragreutăți1x 5kg
Obstrucţie oglindă secundară46
Lungime tub628 mm
Material tubAluminiu
Greutate montură8 kg
Backfocus (mm)29 & 25
Sină prismaticăLosmandy-Style
Diametru tub (mm)235 mm

Informatii

Acest astrograf face foarte usoara crearea de fotografii uimitoare cu un DSLR modern sau o camera CCD astronomica. Noul design optic are un corector cu patru lentile, care incorporeaza sticla rara, care suprima aberatiile cromatice si alte probleme, cum ar fi coma si curbura campului. Niciodata pana acum un astrograf din aceasta gama de pret nu a furnizat o astfel de calitate optica si corectie pe intregul camp al imaginii. Designul permite de asemenea o vignetare foarte scazuta

  •     optica super-rapida 11" f2.2 - imagini clare in format APS este chiar optimizat pentru dimensiuni ale senzorilor de pana la o diagonala de camp de 70 mm
  •     timpi de expunere extrem de scurti - RASA astrograf capteaza imagini de douazeci de ori mai repede decat la f10! Treizeci de secunde la f2.2 corespund cu zece minute la f10
  •     camp vizual imens - cu o distanta focala de 620 mm, face ca fotografiile cu camp larg sa devina o realitate si sa aveti intotdeauna o imagine de ansamblu
  •     mecanism excelent de focalizare - noii rulmenti din bronz reduc efectul "image shift", microfocalizatorul 10:1 FeatherTouch permite focalizarea foarte precisa!
  •     caracteristici inovatoare - ventilatorul MagLev de 12V mai silentios reduce timpii de de racire, retine praful si permite circulatia optima a aerului in tub. Sunt incluse diverse adaptoare pentru marci populare de camere. Back focus pentru adaptoarele furnizate: 55 mm, back focus pentru grupul de obiective din fata: 69,26 mm.

RASA inseamna Rowe-Ackermann-Schmidt Astrograph - Dave Rowe si Mark Ackermann sunt renumiti designeri de instrumente optice. Impreuna, detin numeroase brevete asupra inventiilor lor. Astrograful RASA combina expertiza si experienta lor.

Notă: RASA 800 nu funcționează cu camerele DSLR obișnuite (din cauza unui backfocus scurt). Se recomandă utilizarea RASA 800 cu camere fără oglindă sau mici camere dedicate CCD sau CMOS astronomice.

Noua montură Celestron AVX

Noua montură Advanced VX a fost concepută special pentru a oferi performanțe optime de fotografie pentru telescoapele mai mici. Acum, telescopul dvs. mai mic poate profita de All-Star Polar Alignment și de suportul pentru autoguider. Veți putea urmări expunerile lungi utilizând corectarea periodică a erorilor programabilă permanent. Fotografiați peste meridian fără să faceți meridian flip, astfel încât să puteți fotografia perfect cea mai bună parte a cerului nocturn. AVX are piese turnate de bază semnificativ mai mari decât variantaa noastră anterioară, îmbunătățind stabilitatea la sarcini mai mari. Motoarele îmbunătățite oferă un cuplu mai mare și pot rezolva ușor micile erori de echilibru.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Celestron Astrograph S 203/400 RASA 800 AVX GoTo

Telescop Celestron Astrograph S 203/400 RASA 800 AVX GoTo

Acest astrograf face foarte ușoară crearea de fotografii uimitoare cu un DSLR modern sau o cameră CCD astronomică.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania