Alte sisteme

Informații

Oferte speciale

Producatori

Telescop Celestron Astrograph S 279/620 RASA 1100 V2 OTA

66036

Celestron

Produs nou

Acest astrograf face foarte ușoară crearea de fotografii uimitoare cu un DSLR modern sau o cameră CCD astronomică.

Mai multe detalii

In 7-14 zile

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 197 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 197 puncte care pot fi schimbate intr-un cupon de 197,00 lei.


19 700,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Diametru obiectiv279 mm
TipReflector Astrograf
Distanța focală620 mm
Raport focal2.22
Monturafără montură
Capacitate de colectare a luminii1588
Putere de separație0,41”
Acoperire antireflexStarbright XLT
Tip constructivOTA
Greutate tub15.9 kg
Diametru oglindă secundară114 mm
Obstrucţie oglindă secundară41
FIlet pentru conectare camerăM48
Lungime tub840mm
Material tubAluminiu
Backfocus (mm)72.8 mm & 55 mm

Informatii

Acest astrograf face foarte usoara crearea de fotografii uimitoare cu un DSLR modern sau o camera CCD astronomica. Noul design optic are un corector cu patru lentile, care incorporeaza sticla rara, care suprima aberatiile cromatice si alte probleme, cum ar fi coma si curbura campului. Niciodata pana acum un astrograf din aceasta gama de pret nu a furnizat o astfel de calitate optica si corectie pe intregul camp al imaginii. Designul permite de asemenea o vignetare foarte scazuta

  •     optica super-rapida 11" f2.2 - imagini clare in format APS este chiar optimizat pentru dimensiuni ale senzorilor de pana la o diagonala de camp de 70 mm
  •     timpi de expunere extrem de scurti - RASA astrograf capteaza imagini de douazeci de ori mai repede decat la f10! Treizeci de secunde la f2.2 corespund cu zece minute la f10
  •     camp vizual imens - cu o distanta focala de 620 mm, face ca fotografiile cu camp larg sa devina o realitate si sa aveti intotdeauna o imagine de ansamblu
  •     mecanism excelent de focalizare - noii rulmenti din bronz reduc efectul "image shift", microfocalizatorul 10:1 FeatherTouch permite focalizarea foarte precisa!
  •     caracteristici inovatoare - ventilatorul MagLev de 12V mai silentios reduce timpii de de racire, retine praful si permite circulatia optima a aerului in tub. Sunt incluse diverse adaptoare pentru marci populare de camere. Back focus pentru adaptoarele furnizate: 55 mm, back focus pentru grupul de obiective din fata: 69,26 mm.

RASA inseamna Rowe-Ackermann-Schmidt Astrograph - Dave Rowe si Mark Ackermann sunt renumiti designeri de instrumente optice. Impreuna, detin numeroase brevete asupra inventiilor lor. Astrograful RASA combina expertiza si experienta lor.

Noua versiune V2 RASA 1100 este echipată cu sistemul Ultra Stable Focus System (USFS). Se focalizează prin mișcarea oglinzii primare. Pentru a nu exista ”image shifting” și înclinarea oglinzii, focalizarea este controlată printr-un sistem liniar cu rulmenți precisi. Focalizarea poate fi realizată folosind motorul de focalizare Celestron.

Pentru ce camere este potrivit RASA 1100?

Acest astrograf Schmidt oferă un cerc de imagine complet de 43 mm, astfel încât să obțineți stele detaliate chiar și pe senzori mari - până la 52 mm este utilizabil. Acest cerc luminos de imagine și o distanță focală de numai 620 mm fac din acesta instrumentul perfect pentru astrofotografia unor zone mari ale cerului de noapte și a obiectelor astronomice extinse. De exemplu, puteți crea mozaicuri ale întregului cer de noapte sau puteți căuta stele, supernove sau comete.

Recenzii

Scrie o recenzie

Telescop Celestron Astrograph S 279/620 RASA 1100 V2 OTA

Telescop Celestron Astrograph S 279/620 RASA 1100 V2 OTA

Acest astrograf face foarte ușoară crearea de fotografii uimitoare cu un DSLR modern sau o cameră CCD astronomică.

Accesorii recomandate

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania