Aparat Night Vision Pulsar Merger LRF XL50
Aparat Night Vision Pulsar Merger LRF XL50
Aparat Night Vision Pulsar Merger LRF XL50
Aparat Night Vision Pulsar Merger LRF XL50
Aparat Night Vision Pulsar Merger LRF XL50
Aparat Night Vision Pulsar Merger LRF XL50
Aparat Night Vision Pulsar Merger LRF XL50
Aparat Night Vision Pulsar Merger LRF XL50
Aparat Night Vision Pulsar Merger LRF XL50
Aparat Night Vision Pulsar Merger LRF XL50
Aparat Night Vision Pulsar Merger LRF XL50
Aparat Night Vision Pulsar Merger LRF XL50

Aparat Night Vision Pulsar Merger LRF XL50

78369
in 7-14 zile
32.300,00 lei
cu TVA

Binoclu cu termoviziune PULSAR MERGER LRF XL50.

>Câștigă 323 puncte/323,00 lei Câștigă 323 puncte/323,00 lei (Fiecare 100,00 lei cheltuit = 1 punct, 1 punct = 1,00 lei reducere)
Coșul dvs. va totaliza 323 puncte care pot fi convertite într-un voucher de 323,00 lei.
 

Binoclu cu termoviziune PULSAR MERGER LRF - Design clasic. Dimensiuni compacte

Binoclul cu termoviziune Merger LRF este construit având designul clasic al binoclului de zi. Cu dimensiuni reduse, acest binoclu cu termoviziune se potrivește confortabil în mână, dar oferă totuși o estetică externă atrăgătoare și o ergonomie exemplară. Cele șase butoane sunt plasate în zona de acces confort, iar cele mai utilizate funcții ale dispozitivului digital sunt activate cu o singură atingere.

Utilizare confortabilă
Designul binoclului Merger LRF ține cont pe deplin de natura vederii umane. Este firesc ca o persoană să primească informații vizuale prin două canale vizuale simultan. Vizionarea cu doi ochi este mai puțin obositoare decât cu unul singur. Aceasta înseamnă o detectare mai bună a obiectelor mici sau slabe și o performanță mai bună în zone cu un contrast scăzut decât dispozitivele similare de termoviziune monoculară cu același nivel tehnic. Distanța interpupilară în binoclul Merger LRF este reglabilă de la 62 la 74 mm în conformitate cu caracteristicile individuale ale utilizatorului.

Telemetru laser precis
Înțelegerea distanței este un factor esențial în luarea deciziilor corecte. Telemetrul laser încorporat cu o rază de acțiune de până la 1 kilometru vă permite să măsurați distanțe în măsurători unice și moduri de scanare continuă cu o precizie de ± 1 metru pentru o evaluare rapidă și fără erori a situației.

Caracteristici PULSAR MERGER LRF XL50:

Explorează imagini HD - Detalii impresionante!
Cea mai bună versatilitate: câmp vizual larg pentru căutare, imagini detaliate la orice putere de mărire pentru identificarea sigură a obiectelor.

Noul senzor termic HD 1024x768 @ 12 µm
Merger LRF XL50 oferă următorul nivel în domeniu. Imaginea generată de noul senzor termic de 1024x768 pixeli are o înaltă definiție și detalii bogate. Este ideal pentru identificarea fără compromisuri a țintei. Siluetele, anatomia și particularitățile comportamentale ale animalelor sunt bine vizibile și se pot distinge.

Detalii ridicate ale imaginii pe întregul interval de mărire 2,5-20x
Puterea de mărire variabilă de 2,5-20x oferă o focalizare îmbunătățită și o recunoaștere generală mai bună a obiectelor la distanțe semnificative. Senzorul HD permite menținerea unui nivel ridicat de detalii ale imaginii pe întreaga gamă de mărire. Zoom-ul se modifică fie treptat în trepte de 2x, fie continuu pentru un raport FOV/mărire personalizat pentru fiecare situație specifică.

Câmp vizual larg
Merger LRF XL50 oferă un câmp vizual larg pentru scanare și reperare ușoară. Explorați peisaje la calitate HD cu un câmp vizual larg de 14 grade și o mărire optimă de 2,5x. Senzorul de format mare permite obținerea celui mai bun raport FOV/mărire din clasă chiar și la niveluri mari de zoom, de până la 20x.

Raza de detecție foarte lungă
Obiectivul puternic în combinație cu senzorul de imagine termică HD de 12 µm / 1024x768 pixeli de calitate profesională oferă capacități de detectare excepționale. Un obiect standard de 1,8 m înălțime poate fi detectat la o distanță de 2300 m în întuneric complet.

Design clasic binocular
Binoclulul pentru termoviziune Merger LRF este construit având designul clasic al binoclului de zi. Cu dimensiuni mici, acest binoclu cu termoviziune se potrivește confortabil în mână, dar oferă totuși o estetică externă atrăgătoare și o ergonomie exemplară. Cele șase butoane sunt plasate în zona de acces confortabilă, iar cele mai utilizate funcții ale dispozitivului digital sunt activate cu o singură atingere.

Experiență de vizionare confortabilă cu ambii ochi
Designul binoclului Merger LRF ține cont pe deplin de natura vederii umane. Este firesc ca o persoană să primească informații vizuale prin două canale vizuale simultan. Vizionarea cu doi ochi este mai puțin obositoare decât vizionarea cu unul singur. Aceasta înseamnă o detectare mai bună a obiectelor mici sau slabe și o performanță mai bună în zone cu un contrast scăzut decât dispozitivele similare de termoviziune monoculară cu același nivel tehnic. Distanța interpupilară în binoclul Merger LRF este reglabilă de la 62 la 74 mm în conformitate cu caracteristicile individuale ale utilizatorului.

Telemetru laser precis cu distanță de măsurare de 1000 m
Înțelegerea distanței este un factor esențial în luarea deciziilor corecte. Un telemetru laser încorporat cu o rază de acțiune de până la 1 kilometru vă permite să măsurați distanțe în măsurători unice și moduri de scanare continuă cu o precizie de ± 1 metru pentru o evaluare rapidă și fără erori a situației.

Sistem combinat de baterii duble
Merger LRF XL50 este alimentat cu două baterii reîncărcabile: unul încorporat cu o capacitate de 4 Ah, celălalt înlocuibil cu o capacitate de 3,2 Ah. O singură încărcare garantează o durată lungă de viață a bateriei. Gravarea de pe corpul bateriei înlocuibile pentru determinarea precisă a poziției corecte face posibilă înlocuirea rapidă și cu încredere a unei baterii descărcate cu una nouă în întuneric complet prin atingere.

3 niveluri de amplificare a sensibilității
Selectarea nivelului de amplificare a semnalului combinată cu noi algoritmi de filtrare cu ajustări fine de luminozitate și contrast oferă oportunități excelente de observare la distanță lungă în diverse condiții de vreme și temperatură. Setarea de amplificare ajută la definirea caracteristicilor țintei și asigură redarea clară a obiectelor și a fundalului în câmpul vizual.

Obiectiv cu raport focal rapid F50/1.0 germaniu
Obiectivul Germanium F50/1.0 oferă o transmisie înaltă în infraroșu în gama LWIR. Datorită fabricării de înaltă precizie a elementelor optice ale lentilei, imaginea generată de senzorul binoclului de termoviziune Merger LRF se remarcă prin claritate și detalii.

Înregistrare foto și video încorporată
Merger LRF are un video recorder încorporat. Memoria internă a Merger LRF poate stoca ore de videoclipuri și zeci de mii de fotografii. O singură atingere a unui buton este suficientă pentru a face o fotografie a unei scene interesante sau pentru a începe înregistrarea video. Înregistrările sunt copiate pe hard disk printr-un port USB-C. Proprietarul Merger LRF are un spațiu liber pe disc de 16 GB pentru stocarea fotografiilor și videoclipurilor capturate cu dispozitivul în stocarea în cloud Pulsar. Pur și simplu instalați aplicația mobilă Stream Vision 2, conectați-vă și conectați dispozitivul la un smartphone prin Wi-Fi.

Stream Vision 2. Integrare Wi-Fi cu dispozitive iOS și Android
Wi-Fi încorporat conectează Merger LRF la smartphone-urile Android și iOS prin intermediul aplicației mobile Stream Vision 2. Acest lucru deschide o gamă largă de opțiuni, inclusiv actualizări ale softului dispozitivului, transmitere în timp real a imaginilor de la dispozitiv pe ecranul smartphone-ului, publicarea pe rețelele sociale a conținutului foto și video capturat de dispozitiv sau transferul către mesageri, controlul de la distanță al dispozitivului digital funcții și acces la cele mai recente știri de la Pulsar. Mai mult, utilizatorii înregistrați primesc 16 GB de stocare în cloud pentru fotografiile și videoclipurile înregistrate cu dispozitivul.

Bandă de undă Wi-Fi duală suportă 2,4 / 5 GHz
În camerele termice Merger LRF, gama standard de frecvență a conexiunii smartphone-ului printr-un canal Wi-Fi de 2,4 GHz este completată cu o gamă efectivă de 5 GHz. Conexiunea de 5 GHz oferă o lățime de bandă mai bună, o rată de transfer de date mai rapidă, imunitate la zgomot și o stabilitate îmbunătățită a conexiunii, rezultând o funcționare mai productivă și mai ușoară a termocamera cu un smartphone.

Ecranele HD AMOLED cu contrast ridicat
În timp ce afișajele HD AMOLED ale lui Merger oferă un câmp vizual clar, bogat contrastat și viu colorat, tehnologia AMOLED asigură o imagine impecabilă, fluidă, de înaltă rezoluție și economisirea energiei.

O selecție de 8 palete de culori
O gamă de 8 palete de culori permite utilizatorului să observe câmpul vizual mai eficient, permițând să optimizeze unitatea pentru sarcini specifice, precum și să reacționeze la condițiile de observare în schimbare. White Hot, Black Hot și Red Hot sunt optime pentru detectarea obiectelor, Rainbow și Ultramarine ajută la creșterea șanselor de recunoaștere și identificare. Roșu Monocrom, Sepia și Violet sunt cele mai potrivite pentru observare lungă pe timp de noapte.

Senzor de proximitate pentru utilizare sub acoperire
Observarea în întuneric necesită ca utilizatorul să rămână ascuns și neobservat. Trecerea în stand-by folosind funcția Display Off este o modalitate obișnuită de a preveni iluminarea de fundal a ocularelor. Pentru a simplifica această sarcină, Merger LRF are un senzor de proximitate încorporat. Acționează ca un comutator de afișare pentru a preveni expunerea la lumina de fundal în întuneric. Când unitatea este îndepărtată de ochi, senzorul de proximitate oprește ambele afișaje, iar când unitatea este apropiată, ambele afișaje sunt pornite, oferind o calitate excelentă a imaginii.

Carcasă robustă din aliaj de magneziu
Merger LRF este proiectat pentru utilizare constantă, în condiții grele. Carcasa din aliaj de magneziu este ușoară și puternică în același timp. Carcasa protejează în mod fiabil componentele interne ale dispozitivului de termoviziune de șocuri, căderi, umiditate, căldură sau frig. În același timp, carcasa metalică îndepărtează eficient căldura din electronică și crește consistența funcționării dispozitivului în timpul observării pe termen lung.

Rezistent la apă IPX7
IPX7 rezistent la apă pentru protecție împotriva ploii abundente, zăpadă sau alte precipitații. Unitatea este proiectată să funcționeze impecabil, chiar și după scufundare în până la 1 metru de apă timp de până la 30 de minute.

Funcționare la temperaturi extreme -25 până la +50°C
Carcasa, unitatea de alimentare, optica și electronica Merger LRF sunt proiectate pentru aplicații într-o gamă largă de temperaturi. Merger asigură performanțe fiabile și eficiente la frig de până la -25°C.

Înălţime
72mm
Greutate
950 g
Lăţime
140 mm
Raport focal
f/1
Câmp vizual
14x10,5°
Putere de mărire
2,5x
Diametru lentilă frontală
50mm
Distanţă interpupilară
62-74mm
Culoare
negru
Lungime
197 mm
Rezistent la stropire
da
Rezoluție imagine
1024x768
Generația
Digital
Distanța maximă de operare
2300 m
Tip baterie
Li-Ion
Dimensiune pixel
12 µm
Durata de viata baterie
8 h
Protectie la supra expunere
da
Sistem zi-noapte
da
Temperatura de operare
-25 pana la 50 grade C
WiFi
da
No reviews

Nota Comentarii (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.