Atlase / Hărți

Informații

Producatori

Atlas Lunar - A. Rukl

Produs nou

Atasul lunar al lui Rukl este considerat de catre astronomii amatori drept cel mai bun atlas lunar existent in prezent, fiind de referinta pentru toate studiile lunare.

Mai multe detalii

În 2-3 zile

280,00 lei **TVA inclus

-10,00 lei

290,00 lei **TVA inclus

Fisa tehnica

Dimensiuni310x220
LimbaEngleză
Număr pagini212

Informatii

Atasul lunar al lui Rukl este considerat de catre astronomii amatori drept cel mai bun atlas lunar existent in prezent, fiind de referinta pentru toate studiile lunare. A. Rukl este un cartograf de formatie clasica cu o mare experienta in cartografierea Lunii. Atlasul contine 76 de harti detaliate ale fetei vizibile a Lunii, fiecare acompaniata de o harta mai mica cu localizarea zonei. Fiecare harta este insotita de un text cu nomenclatura oficiala a formelor de relief si o descriere a lor, imagini luate prin telescoape astronomice ale zonelor respective, coordonatele hartii, precum si date succinte despre semnificatia numelor craterelor.

Zonele de libratie ale Lunii sunt prezentate detaliat. Fata invizibila a Lunii este cartografiata si analizata in detaliu. Zonele polare sunt si ele cartografiate in doua harti speciale, impreuna cu o descriere textuala a zonelor mai interesante.

Atlasul contine sugestii pentru observarea vizuala si fotografica a lunii, insotite de un set de 50 de imagini ale zonelor interesante realizate cu telescoape de amatori, explicate de autor. Indexul de final contine numele tuturor formelor de relief, pentru localizarea rapida a acestora in atlas.

Atlasul este un ghid foarte util tuturor pasionatilor de observatii lunare. Editia de fata este una delux, pe hartie satinata groasa de 200g/mp, legata in coperti cartonate si laminate in imitatie de piele, pe masura renumelui acestui atlas si a calitatii continutului acestuia. Autorul a supravegheat personal masina de tiparit pentru ca hartile sa iasa exact asa cum au fost desenate. Este foarte posibil sa fie ultima editie a acestui atlas, intrucat autorul are o varsta venerabila (peste 80 de ani) si nu permite tiparirea altei editii decat sub supravegherea sa. Astfel ca acum este momentul pentru a obtine Atlasul Lunar al lui Rukl.

Recenzii

Scrie o recenzie

Atlas Lunar - A. Rukl

Atlas Lunar - A. Rukl

Atasul lunar al lui Rukl este considerat de catre astronomii amatori drept cel mai bun atlas lunar existent in prezent, fiind de referinta pentru toate studiile lunare.

Viziteaza site-ul Astromagazin pe ShopMania